2777
2789
عنوان

شوهرم به خاطر غذا نخوردن دخترم ببین کارش درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 3570 بازدید | 231 پست

بنظرم بزار با دوستاش بره تو جمع ادم همه جوره حالش بهتره اشتهاش بازتره.

گیر ندین بهش

ی دکتر خوب ببرین

هله هوله ندین بهش

قشنگ باهاش حرف بزن والا ۹ ساله های الان خیلی عاقلن با زمان ک ک صبح ب صبح ب خورشید خانم سلام میکردیم فرق دارن سخته اینجوری ولی.تو این گرونی گوشت و مرغ فراهم کن خانم نخوره خب بچه بخور.شاید مشکل گوارشی چیزی داره طفلی

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
من به دستور پزشک دادم نه عصبی شد نه بیش‌فعال چرا سریع برچسب میزنین بیش‌فعال بودن مهمترین فاکتورش ژنت ...

راسیپ مشکلات عصبی شدید میاره. اون کاربر درست میگه. بریز دور اگه سلامت روان بچت مهمه.دختر من دنده هاش بیرون بود ولی راسیپ ندادم بهش. متخصص اعصاب رد میکنه راسیپ رو بخاطر سیپرو

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه منع غذایی نداشت پسر من اون موقع پنج سالش بود واسه شما چند ساله ست؟

۱۰سالست.۱۰سال رفلاکس مزمن درمان نشده داشته

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
همیین واقعاا من خیلی چیزا خوردم از قرص گرفته تا پودر گیاه و شربت و... وقای میخورم حوب میشم ی مدت ولی ...

عزیزم از سه نوع شیره پودر نارگیل کنجد و پودر شنبلیه و این جور چیزا درست شده کاملا گیاهیه اول از همه اشتها باز میشه به خاطر شیره هاش برای کم خونی خوبه و بعد بهت وزن میده بین 3تا 8کیلو بعدشم اشتها برات میمونه . قبل ناهار و شام یه قاشق ازش میخوری روشم اب

منی که گوشت نمیخورد الان با کباب و شامی و ماهی و کوفته تبریزی زندس  

راسیپ مشکلات عصبی شدید میاره. اون کاربر درست میگه. بریز دور اگه سلامت روان بچت مهمه.دختر من دنده هاش ...

والا بخدا من کلاس اول ابتدایی بودم 

مادرم سالاد الویه درست کرده بود منم عاااااشقش 

داییم یه قاشق از سهم من برداشت چناااااااااااان دست انداختم زیر سفره رو به هم ریختم که نگو 

اون موقع هم کاراته میرفتم پاهام حسابی نرم بود 

پریدم هوا زدم تو شیشه شکست شانس آوردم که پام نبرید 

وای دختر 

اینقدددددددر سلیطه بازی درآوردم مادر بزرگم ایینا سر شام پاشدن رفتن😭😭

یادش میوفتم از خجالت آب میشم 😩😭😭

اونوقت بچه‌ای الان چیزی نمی‌خورن

ما غذا رو از دهن شیر در میوردیم حال و روزمون اینه

وای به حال دو فردای اینا 😑

عزیزم از سه نوع شیره پودر نارگیل کنجد و پودر شنبلیه و این جور چیزا درست شده کاملا گیاهیه اول از همه ...

عه چه خوووب پس حتما میخرمم 

مرسی ازت❤

من خداروشکر همه چی میخورم ولی کم 

راستی وزنت چقدر تغییر کرد؟ 

بزار اردو بره.ی تنبیه دیگه خدایی چقدر از دست دخترت حرص خوردم شایدم بیماری گوارشی داره سخته خودم بچه دارم ردزی ک غذا نخوره تاشب استرس دارم و پای گازم تا ی غذایی بپزم ک بخوره

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
۱۰سالست.۱۰سال رفلاکس مزمن درمان نشده داشته

عزیزم

شاید چون دیر متوجه شدید منع غذایی داره ولی اشکال نداره چون بچه ست زود خوب میشه🌼

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
عه چه خوووب پس حتما میخرمم مرسی ازت❤من خداروشکر همه چی میخورم ولی کم راستی وزنت چقدر تغییر کرد؟

من زمان مصرف 6کیلو ولی الان ماهانه 1 الی 2 اضافه میکنم

خیلی لاغر بودما 42 بودم . جراحی داشتم لاغرم کرده بود خیلی

والا بخدا من کلاس اول ابتدایی بودم مادرم سالاد الویه درست کرده بود منم عاااااشقش داییم یه قاشق از سه ...

😂😂😂چه بلایی بودی عزیزم

عزیزمشاید چون دیر متوجه شدید منع غذایی داره ولی اشکال نداره چون بچه ست زود خوب میشه🌼

ممنون فدات شم. حالا هی به اسی میگم ببر گوارش گوش نمیده😬😬 چون دقیقا دخترش عین دختر من رفتار میکنه. دختر منم غذاشو پنهونی از بالکن میریخت بیرون و اشتهاش کاملاااااا صفر بود. نگو طفلی مشکل مزمن گوارشی داره