سعیدم🤩شاغل و مجرد😜😁🥳🤣بیخیال گذشته،آیندتو بساز😇 روح و این مزخرفات چیه!!!!نمیدونم این چیزارو واسه کی میگید ولی خواهشا از این اراجیف دست بردارید.بجاش بگید بخندید و مثل همیشه خوش باشید دوست گرامی👍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤ لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁❤️
نه اسم کاربری قبلیم یچیز دیگه بود منو نمیشناسی شما ولی اون دوران من زیاد میدیدمت تو تاپیکا
از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) ⧉حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656 مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدمها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.
چرا جواد خیابانی داریم، جواد بیابانی نداریم. چرا قصرشیرین داریم، قصر ترش نداریم، چرا به عربستانیها ...
اون سومی عالی بود🤣🤣🤣
سعیدم🤩شاغل و مجرد😜😁🥳🤣بیخیال گذشته،آیندتو بساز😇 روح و این مزخرفات چیه!!!!نمیدونم این چیزارو واسه کی میگید ولی خواهشا از این اراجیف دست بردارید.بجاش بگید بخندید و مثل همیشه خوش باشید دوست گرامی👍
با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤ لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁❤️