بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم به زور هم شده ببرش پیش تراپیست پس فردا بچت با هزار ترس و عقده رشد میکنه ها
هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...
من خودم وقتی میگه خیلی میترسم یهو تو عصبانیت بلند میشه میره سمت برق
این براش عادت شده به پدرش بزرگتری کسی بگید عزیزم که بیان ببرنش دکتر بگید بچه هام چه گناهی کردن که همش باید صحنه خشن ببینن امان از مرد بد🥺
هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...
این براش عادت شده به پدرش بزرگتری کسی بگید عزیزم که بیان ببرنش دکتر بگید بچه هام چه گناهی کردن که هم ...
خودمم پیش خودم خیلی فکر کردم که تنها راهش همینه که یکی و در جریان کاراش بذارم و منم الان که حالش خوب شد بهش گفتم اگر یک بار دیگه همچون کاری یا حرفی و بزنی ابروت و همه جا میبرم..بابا خسته شدم از بس هیچی بهش نگفتم..الان هم قهر کرده سر حرفم
خودمم پیش خودم خیلی فکر کردم که تنها راهش همینه که یکی و در جریان کاراش بذارم و منم الان که حالش خو ...
عزیزم تو ذاتش نهادینه شده و طلبکاره هیچ راهی جز درمان نیست تا وقتی نازکش داره وضع همینه