2777
2789

دو ماهه یهو درد شدید میگیره دوبار رفتم زیر سرم و مسکن 

سونوگرافی رحم ،تخمدان ،شکم ،کلیه ،کبد دادم خداروشکر چیزی نبود ،مجردم کسی هم تو زندگیم نیست .

آزمایش خون دادم فقط کم خونی فقر آهن دارم که قبلا شدید بود الان دارم قرص میخورم 

کسی مثل من شده ...نمیدونم چه دکتری برم دیگه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کی ها درد زیر شکم داری؟

الان روز آخر پریودمه ،قبل پریود که عادی هست همیشه داشتم ...

معمولا بعد از خوردن ناهار و شام ،به خصوص شام ،اگر یه ذره سردی غذا زیاد باشه پدرم درمیاد تا صبح 

شیر و آلو رو اصلا نمیخورم چون مدام ......میشم .

الان روز آخر پریودمه ،قبل پریود که عادی هست همیشه داشتم ...معمولا بعد از خوردن ناهار و شام ،به خصوص ...

احتمالا معدت حساس شده و طبعت سرد شده 

چیزا سرد نخورد اصلا برو طب سنتی حتما دمنوشا گرم بخور 

منم وقتی چیزا سرد زیاد مبخورم اینجور میشم 

منم این مشکل رو دارم ولی هم کیست دارم هم میوم هم نیچ سزارین ،بیشتر اوقات درد دارم و خیلی اذیت میشم ...

سونوگرافی تازه دادم ،گفت یه دونه کیست هم نداری ،با اینکه قبلا پی سی او بودم ،من حدس میزنم مشکل از روده م باشه ،شما کیستت بزرگع ؟

احتمالا معدت حساس شده و طبعت سرد شده چیزا سرد نخورد اصلا برو طب سنتی حتما دمنوشا گرم بخور منم وقتی چ ...

الان مامانم تو غذا آلو ریختع بود ،وسط غذا خوردن حالت تهوع و درد گرفتم ،آخه میگم مگه میشه اینقدر زود اثر کنه

سونوگرافی تازه دادم ،گفت یه دونه کیست هم نداری ،با اینکه قبلا پی سی او بودم ،من حدس میزنم مشکل از رو ...

هرچی هستا احتمالا از معده رودت هست  یه مدت رژیم غذایی سالم بگیر غذاهای طبع گرم بخور 

منم اینجور میشدم قبلا یهو صبحا درد شدید میگرفت دلم باید میرفتم دستشویی

یا مثلا ظهر ناهار بخورم تا شب چیزی نخورم شام بتورم یهو نفخ میکنم هی دلم درد میگیره

معدمم حساس شده خیلی به چیزا تند 

الان مامانم تو غذا آلو ریختع بود ،وسط غذا خوردن حالت تهوع و درد گرفتم ،آخه میگم مگه میشه اینقدر زود ...

احتمالا معدت حساس شده برو دکتر معده 

بعدم چیزا سرد نخور 

اره میشه من انار میخورم یهو دلم درد میگیره نفخ پیدا میکنم 

احتمالا معدت حساس شده برو دکتر معده بعدم چیزا سرد نخور اره میشه من انار میخورم یهو دلم درد میگیره نف ...

باشه گلم والا دکتر گفته روزی دوتا انار بخور چون کم خونیت خیلی زیاده ،شایذ باورت نشه یه تابستون هیچ میوه ای نخوردم 

درست میگین احتمالا سردی بدنم فاجعه شد ،واقعا دردش زیاده ،باید دکتر طب سنتی خوب پیدا کنم