2777
2789

بین دوتا عفریته کلاس تو دانشگاه که خون همرو تو شیشه کردن 

ی دعوا بینشون بیوفته دل همه خنک میشه دیگه نمیتونن آزار بدن بقیرو

الان یه عده میان هیت میدن

خب کسی نیس بهش شکایت این دو نفر بکنید؟ 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه کسی نیست کی به کیه یه اکیپ شاخ شدن پررو بازی درمیارن به بقیه بچه هاهم ازشون میترسن و ترجیح میدم ظ ...

میترسن ؟ مگه جنایت کارن 

نقطه ضعف شون رو پیدا کنید ببینید رو چی بیشتر حساسن 

بعد یه حرکت بزنید

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

کسی حرکتی نمیزنه غیر اونا بقیه مظلوم و سربه راهن نمیدونم چ حرکتی میشه زد

خب تو تنهایی میخوایی اینکارو بکنی؟ بعدا اذیتت نکنن