2777
2789
عنوان

پسر خاله من

89 بازدید | 12 پست

پسرخالم یکسال از من کوچیکتره از بچگی باهم بزرگ شدیم همیشه مثل داداشم دوسش داشتم.وهیچ وقت توی خوابم نمی‌دیدم بهم حس داشته باشه.تا اینکه شوهرم اومد خواستگاریم و اون فهمید صدتا واسطه فرستاد که ازدواج نکن من میخوامت و عاشقتم و یه فرصت بهم بده.خاله کوچیکم و دایی ام حتی یک روز عقدم اومدن خونمون یکساعت با من حرف زدن عقد نکن و به این پسر خالم یه فرصت بده اما من چون اونو مثل داداشم می‌دیدم و ازمم کوچکتر بود محال بود فکر کنم.ده سال از ازدواجم گذشته اما هر وقت منو میبینه سریع جمع رو ترک میکنه به بهونه سردرد و کلا از من فراریه. منم تا جایی تونستم حدس زدم اون جایی هست نرفتم . خانوادش اصرار داره ازدواج کنه اما قبول نمیکنه .چندروز پیش خاله کوچیکم که خیلی باهم صمیمی هستیم اومد گفت توروخدا چیزی میخوام نشونت بدم جنبه داشته باش. چت هاشو که با پسر خالم کرده بود نشونم داد که گفته بود هنوزم خواب منو میبینه و بعد شکستی که خورده کمرش خم شده و محاله به ازدواج فکر کنه حتی گفته بود عکسای قدیم خانوادگی مارو توی کامپیوترش داره و هنوزم عکسای منو میبینه. از وقتی فهمیدم انگار قلبم داره میسوزه خیلی ناراحتم چون هنوزم مثل داداش کوچیکم میبینمش .از خاله ام هم عصبانیم که چرا اصلا این موضوع رو به من گفت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر می کردم فقط خاله من بیشعوره پس شماهم مثل من از خاله شانس نداشتی

تازه مادرش که خاله بزرگترم میشه یه بار اومد بهم گفت زود بچه دار شو تا پسر منم کلا ازت قطع امید میکنه من براش صدتا دختر درنظر گرفتم که ازدواج کنه

چ ربطی داره 😑😑

پسرخالم تا مدت ها با مامانش سر سنگین بود چون یکسال آخر اینقد بهش اصرار کرده بود بیاد خواستگاری نیومده بود خاله ام هی پشت گوش انداخته بود.اینم لج کرده گفته دیگه اسم زن گرفتن برا من نیارید. منم اوایل زندگیم چندبار قهر کردم انگاری اینا هم فهمیده بودن

گناه داره دلم سوخت براش.تحصیلات و شغلش چی تونست ب جایی برسه؟

نه اونموقع دانشجو بود درسش که تموم شد دیگه ادامه نداد و الانم بیکاره. البته تک پسره وضع مالشون خوبه 

پسرخالم تا مدت ها با مامانش سر سنگین بود چون یکسال آخر اینقد بهش اصرار کرده بود بیاد خواستگاری نیومد ...

باشه خوب شما اگه میخواستینش قبل ازدواج اوکی بودین .حالا بچه بیارین نیارین یا زندگیتون هرجور باشه هیچ فرقی نمیکنه ک خالت گفته بچه بیار

باشه خوب شما اگه میخواستینش قبل ازدواج اوکی بودین .حالا بچه بیارین نیارین یا زندگیتون هرجور باشه هیچ ...

دقیقا همینطوره من مجردی حسی بهش نداشتم خاله ام فکر میکرد اگه جدا بشم ممکنه به پسرش جواب مثبت بدم