اب خیلی خیلی سرد بود دستامو باهاش شستم اون سرمای آب انگار رفت تو دست چپم دو روزه دست چپم شل تر از دست راستمه و یه جوری شده 🤦 تجربه عجیبی بود کسی اینجوری شده؟
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همش روی بخاری میگیرمشدستکش دستم میکنم انگار نه انگار
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
اره تو حموم یهو ابگرمکن خاموش شد ادامه اشو زیر اب سرد موندم سرما زفت تو بدنم قشنگ دو فلاسک چای داغ خ ...
روش چایی درمانی 😁