2777
2789

از ۱۴ ۱۵ سالگبم تا الان ک ۱۹ سالمه همش زجر کشیدم پدرم معتاد شد و زندگیمون خراب شد طوری که الان تو خونمون پدر مادر بی درکم همش جنگ اعصاب دارن منم قبلا درس خون بودم بخاطر مشکلات دیگه دل از درس بریدم و ضعیف شدم پسرداییم بهم پیشنهاد دوستی داد منم فک کردم ادمه برا فرار از خانواده لجنم رفتم با اون دوست شدم اونم ب بدترین شکل ممکن شکوند منو الان یه پشت کنکدری بدبخ با یه خانواده نفهم و داغونم شکست عشقیم خوردم تازه نمیدونم تا کی قزاره انقد بدبختی بیارمممم😭

کاربری دست دونفره😃

تا وقتی که افسار سرنوشتتو تو دستای خودت بگیری . الان میتونی تغییرش بدی اگه بخوای

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سنی نداری غصه مخور

به شکست عشقیت فک نکن لیاقت نداشته رفته ک رفته

شما درستو سعی کن بخونی وارد دانشگاه بشی سرکار بری مستقل شی ازذواج خوب کنی از اون خونه بری 

وگرنه بشیینی هی غصع بخوذی فایذه نداره

عزیزم سنی نداری غصه مخوربه شکست عشقیت فک نکن لیاقت نداشته رفته ک رفتهشما درستو سعی کن بخونی وارد دان ...

اخه چیکار کنم بریدم بریده حالم از خونمون و پدر و مادرم بهم میخوره آرزو میکنم یا اونا بمیرن یا من

کاربری دست دونفره😃
از فردا صبح بلندشو محکم درس بخونتنها راه نجاتت قبولی توی یه رشته خوبهکاش من الان مثل تو کنکور داشتم ...

هعی کاش بتونم بخونم🥺🥺

کاربری دست دونفره😃