2777
2789

با مامانم هیچوقت راحت نبودم حتی الانم نمیتونم بگم مامان من دردم اینه برای این دارم میمیرم

دلم داره میترکه

🖤

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیا بگلم 🥺🫂🫂🫂

امضات حال منه🖤بغل

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

عزیزدلم میدونم خیلی سختته ، اگه مادر در قید حیات هست حتما برو بغلش کن و حرفتو بزن منم تنها و غریبم انشالا خدا به همه کمک کنه

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

امضات حال منه🖤بغل

امضام برا عشق زندگیمه ک اسمونی شد بگردم براش دلم خیلی براش تنگ شده 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
عزیزدلم میدونم خیلی سختته ، اگه مادر در قید حیات هست حتما برو بغلش کن و حرفتو بزن منم تنها و غریبم ا ...

راحت نبودیم و نیستیم که به این روز افتادم

هر بار درد و دل کردم بعدش کوبونده تو صورتم

خواهرام ایران نیستن

برادرمم از دست دادم

از نامزدمم جدا شدم

تنهایی دارم نفس کم میارم

امضام برا عشق زندگیمه ک اسمونی شد بگردم براش دلم خیلی براش تنگ شده

خدا رحمتش کنه میفهممت

داداشمو چند ماهه به خاک سپردم از نامزدمم جدا شدم

🖤

خدا رحمتش کنه میفهممتداداشمو چند ماهه به خاک سپردم از نامزدمم جدا شدم🖤

بگررردم برا دلت 🥺🫂 منم داغ دیدم هم داداشم هم بابام هم کسی ک دوسش داشتم میفهممت جان دلم من میگفتم بعد بابام و داداشام میمیرم دیونه میشم سر ب بیابون میزارم اما گذر زمان همه چیو تغییر داد

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
راحت نبودیم و نیستیم که به این روز افتادمهر بار درد و دل کردم بعدش کوبونده تو صورتمخواهرام ایران نیس ...

عزیزدلم باور کن تنهایی سخته اما شرایط بدتر از تنهاییم وجود داره، اگه مث من برادرت بود اما هر روز جلو چشمت مادرتو کتک میزد چیکار میکردی؟؟ من خواهر ندارم برادرمم ناخلفه و هر روز پدر مادرمو کتک میزنه و اذیت میکنه طوری که از خدا میخوام فقط برش داره ، بخدا تلاشتو کن به مادرت نزدیک شی بغلش کنی از زندگیت لذت ببری خیلیا شرایط بدتر از تو دارن

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

بگررردم برا دلت 🥺🫂 منم داغ دیدم هم داداشم هم بابام هم کسی ک دوسش داشتم میفهممت جان دلم من میگفتم ب ...

خیلی خودمو نگه داشتم یماهه با کامنتت بغضم ترکید🖤تا استخونام درد میکنن

عزیزدلم باور کن تنهایی سخته اما شرایط بدتر از تنهاییم وجود داره، اگه مث من برادرت بود اما هر روز جلو ...

نینیتو از طرف من ناز کن

نینیا تنها رشته این که منو به دنیا وصل نگه داشتن🖤

خیلی خودمو نگه داشتم یماهه با کامنتت بغضم ترکید🖤تا استخونام درد میکنن

من فدااااای دلت بشم اتفاقا گریه کنی خیلی بهتره دلت سبک میشه قربونت برم من