2777
2789
عنوان

دوستدارم بدونم خانواده هست به پسر و دختر ارث برابر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 7416 بازدید | 751 پست

خانواده پدریم برابر چون اعتقاد دارن درد زایمان دختر و پسر یکیه. خانواده مادریم داییم بیشتر گرفت وقتیم نوبت سهم مادرم شد شاکی شدن و دعوا کردن چرا موقع تصمیم گیری دخالتشون ندادیم. البته من اون موقع سنم خیلی کم بود. الان جرات دارن بیان خشم اژدهارو نشونشون بدم😂👹👹

پدر شوهرمن زمانیکه ما مستاجر بودیم یه چوسه مالی که داشت   تقسیم کرد دخترا رو مثل پسرا حتی یه مقدار بیشتر سهم داد حالا دخترا اگه وضع مالیشونو بگم شاخ در میارید میلیاردرن…. ما اونزمان مستاجر بودیم پدرشوهرمم برای دخترا جهاز و سیسمونی داد برای پسرا دسته بیلم نداد… این خیلی ناعادلانه بود خیلی

و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرخالم ۴۵ سالشه سالم و گنده

دخترخالم ۱۶ سالشع گیرداده بابا حلالت نیمکنم اگ مردی ارثمونو برابر ندن🥲😂💔یاد اون افتادم

اره بعضیا هستن برابر بدن

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
قانون میگه شخص تا زنده‌ست میتونه هر تصمیمی بخواد درباره اموالش بگیرهبعد از فوت هم ورثه میتونن با توا ...

طبق قانون سهم پسر ۲ و دختر ۱ هست. ب هر دادگاهی کشیده بشه همین طور نقسیم میشه

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 
عمه مادرم فقط یک دختر داشت که گفته بود با پسرا برابر بگیره اما دخترش عمرش کوتاه بود،به نوه هایش داره ...

دمش گرم چون به دختر اصلا ارث نمیرسه ولی این عادلانه نیست بچه هاش چه گناهی کردن 

والا شوهرمن تک پسره همه گرفتاریای خانوادش گردن شوهرمه همش از کار خودش خسته میاد میره پی کار باباشخوا ...

خب پس به این سوال پاسخ بدین

همه خانواده ها مثل خانواده شوهر شماست که بیشتر دردسرا با پسر باشه؟

خب هرکس اختیار مال خودشو داره من پس فردا صاحب اموال و فرزند بشم نظر کسی یا نظر قانون برام اهمیتی ندا ...

قبل مرگ میتونن تقسیم کنن ب شکل مساوی. بعد مرگ ب دادگاه کشیده بشه سهم پسر ۲ برابره

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی!