2777
2789
عنوان

دوستدارم بدونم خانواده هست به پسر و دختر ارث برابر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 7416 بازدید | 746 پست

پدربزرگ شوهرم 

کلا کساییکه تک دختر داشتن دیدم اکثرا مساوی دادن

من یه مادرم که تمام تلاششو برا پیشرفت  پسر کوچولوش انجام میده 🙂من یه همسرم که از هیچ تلاشی برا شوهرش دریغ نمیکنه 🙂من دختر دلسوز مامان و بابامم😊                 ولی از همه اینا مهمتر اینکه من، منم، یه انسان که کتاب خوندن و دوست داره فیلم دیدن و دوست داره درس خوندن و دوست داره  اشپزی کردن و دوست داره کسیکه خودشو دوست داره شاید یه روزی بیاد که من نه پسرمو نه همسرمو نه مادر پدرمو کنارم نداشته باشم به هر دلیلی شاید مسافرت یا هر چیز دیگه اما من هیچوقت هیچوقت نمیتونم خودمو از خودم جدا کنم پس خودمو فدای پسرم شوهرم و مادر پدرم نمیکنم 🥰طوری خودمو دوست دارم که بقیه هم دوست داشتنمو یاد بگیرم🥰
اونایی که دنبال عدالت هستین اگر پدر شما بدهکاری داشت بعد زمان فوت باز هم به عدالت بدهی رو بین خودتون ...

بله خدا دور کنه ولی قطعا همینکارو میکردیم همونطور که میخوایم هدیه بخریم برابر پول میذاریم برای تولد پدرم گوشی خریدیم هر دو نفری ۱۰ میلیون گذاشتیم 

و ... 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به هر جنسی حقوقی تو دین داده شده

ارث ۲ به ۱ هست بله اما

زن هم معاف شده از کار کردن و وظیفه شوهرش پدرش و پسرش شده که تامینش کنن و اگر نکنن وعده عذاب تو آخرت بهشون داده شده و شوهرش جرم کیفری کرده و زندانی میشه!

زن معاف شده از تامین مالی بچه هاش و تمام ک کمال وظیفه مرده و اگر نده باز هم وعده عذاب تو آخرت داده شده بهش

بچه اگر دختر باشه تو قانون ما کلا مال مادره از بدو تولد تا بزرگ شدنش در حالیکه هیچ وظیفه تامین مالیش نداره بچه رو اگر بخواد داره ماه ب ماهم خرجیش رو میگیره از پدر بچه پسر هم ک تا ۷ سالگی

زن از حضانت بچه ها معاف شده تو دین اگر بخواد میتونه بگیره نخاد هیچ وظیفه ای ب عهده ش گذاشته نشده

زن حق مهریه نفقه و اجرت المثل در ازای انجام کار خونه بهش داده شده و تمااام وظایف مالی از عهده ش برداشته شده

ازونطرف تماااام وظایف مالی وظیفه مرد شده تو دین

تهیه مسکن

وسایل خونه زندگی

تامین کامل زن بچه ها بعلاوه خرج های خودش و زندگی

تامین جهاز دخترهاش تامین خونه پسرهاش 

اینا خیلی وظایف سنگینی هست

در ازاش ارثش ۲ برابر باشه ناعادلانه س؟!

کاش بیشتر ب عقل و منطق رجوع کنیم

فقط نگین ک الان زنها هم کار میکنن یا نگین مهریه رو نمیشه گرفت و فلان

ب اینکه حکومت دین رو اجرا نمیکنه کاری ندارم

اصل چیزی که خدا وضع کرده رو گفتم

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

اونایی ک میگن دختر پسر باید برابر باشه نمیدونن ک حکم خداس ک پسر بیشتر باید ببره🙂

حکم خدا برا بعد مردن 

قبلش پدر و مادر برای اموالشونومیتونن تصمیم بگیرن 

چرا فقط ما زنها باید همیشه ارزشمون پائنتر از مردا باشه؟چرا مرد باشه همیشه جنس برتر باشه و زن باید مط ...

اتفاقا تو هیچ دینی مثل اسلام به زن اهمیت داده نشده ، اینکه در جامعه اجرا نمیشه مقصر اسلام نیست ،  در اسلام. این وظیفه ی مرد هست که کار کنه ، نفقه بده به زن ، خوراک و پوشاک و مسکن رو مرد باید تهیه کنه ، زن وظیفه ای نداره حتی تو خونه کار کنه ، وظیفه نداره به بچه شیر بده ، بابت همه ی اینها میتونه درخواست پول کنه ، مهریه ای که به زن تعلق میگیره مرد موظف هست همون ابتدای کار به زن پرداخت کنه ، زن وظیفه ی جهاد و جنگیدن به عهده نداره ، وقتی زن و شوهر جدا میشند خدا حضانت بچه ها رو به عهده ی مرد گذاشته ، که سختی بزرگ کردن و تربیت بچه ها به عهده ی مرد باشه ، زن راحت بره دوباره ازدواج کنه و خیلی دیگه مثالها منتها از اونجا که ما همیشه خواستیم بگیم نعوذ بالله خدا نمیفهمه ما میفهمیم تمام دین رو تغییر دادیم خودمون هم داریم ضربه اش رو میخوریم البته که حکومت ها هم بی تقصیر نبودند ولی لطفا بیاییم منصف باشیم و خودمون رو مدیون خدا نکنیم اشتباهات بشری رو به گردن خدا نندازیم 

پدرم وعموهام چندین سال زمینا پدریشون تقسیم نکرده بودن،۵سال پیش که اومدن تقسیم کنن،پدرم به عموهام گفت ...

دمشون گرم خدا صد برابر بهشون برمیگردونه 

من دیرم گفتن حتی دختر ارث نمیبره و کار به شکایت رسیده

اونایی که دنبال عدالت هستین اگر پدر شما بدهکاری داشت بعد زمان فوت باز هم به عدالت بدهی رو بین خودتون ...

اکثرا باحرف اره ولی موقع عمل ک میرسه میگن برا پسر باشه بماچه..یعنی ب چشمممم دیدم چ چقدر یسری از دخترا البته دورازجون خانومای اینجا چقدر. وقیح و پرهستند و تا پولو میگیرن دیگه حاجی حاجی مکه😕

چرا عروس رو دختر خودتون میبینیدداماد بدبخت رو پسر مردم؟من فکر میکنم شاید داماد برام عزیزترم باشه ببخ ...

برای اینکه من از خانواده همسرم عدالتي ندیدم   هر چه بوده از عروس دریغ کردن فقط و فقط دادن به دامادا شون حتی از ما که زندگیمون جداس و زندگی اونا جداس  برادره برا خواهرش ماهیانه پول می ریزه اونوقت شوهرش پول رو پول میذاره تو خانواده ما فقط و وفقط دختر باید بهش برسن چون میگن شوهرش خرجش نمی کنه خب اگه از اول اینا ساپورتش نمی‌کردن اون داماد نفهم هم متوجه می‌شد وظیفه شه برا زنش خرج کند   من هیچ وقت خواهرا می‌شوهرم رو بدلباس و بدون طلا ندیدم ولی همش می گن شوهرش خرج نمی‌کنه از این ور برادرا برن خونش دست پر می‌رن و همه کارای درمانش رو انجام میدن خب داماد گردن کلفت بسشه  ۲ برابر هم بهش ارش بدیم از مالی که ما خریدیم ( خونه مادر شوهرم ) همه جا استثنا هست ولی بعضی ها مثل خانواده همسرم خیلی سؤاستفاده می‌کنن هر چی دستت ببینن نصفش باید بدی به اونا    باور می کنی همون داماد میره میوه‌های باغ مارو بدون اجازه می‌چینه می بره  آخه چقدر مفت خوری باغمون رو خودمون خریدیم ارث نرسیده   برا همین از داماد مفت خور خوشم نمیاد زیاد دور و برم دیدم                                 با اینکه برادر مفت خور هم دیدم حق میلیاردی خواهر رو نمیده هیچ کدوم رو قبول ندارم حق و حقوق قانونی و گاهی به توجه به شرایط تقسیم شه همیشه استثنا و محتاج هم در نظر بگیریم         (  نظر من در شرایط عالی مالی به نظرم درسته )

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
چرا به این فکر نمی‌کنی یه داماد نمیرسه و داره یه دختر خودت میرسه؟؟؟ چقد کوته فکری اخه

چون دیدم داماد از اون طرف خودش کم میذاره  اگه بذاره دختر مالش برا خودش باشه حله ولی مردی که برازنش خرج نکنه و همش دنبال کندن از خانواده دختر باشه زور داره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

پدر بزرگ من همه چیزشو داد پسرا قبل فوت 

حالا الان تو پیری عروسهایی که همسایه دیوار به دیوارن اصلا سر نمیزنن 

مادر و خاله من فقط رسیدگی میکنن و الان پدر بزرگم پشیمونه و گاهی برای این کارش گریه میکنه