2777
2789
عنوان

دوستدارم بدونم خانواده هست به پسر و دختر ارث برابر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 8064 بازدید | 880 پست

نشنیدم ولی مامانم میگه بعدنا ارثو تقسیم میکنم برابر بین ت و داداشت

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی ۷۸۵۰۰  وزن هدف: 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲               tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام توی فامیل ما که نه ولی یکی از همسایه ها این کار رو کرده ۴ تا بچه داره ۲ پسر ۲ دختر قبل تقسیم ارث مساوی پسرا می اومدن به سر میکشیدن به پدر و یه دخترشون الان که وقت مریضیش شده پسرا خودشون رو کشیدن کنار در واقع قهر کردن که نصف حق ما رو دادی به دخترا بهشون جهاز هم دادی الان اونا هم بیان ازت نگهداری کنن 

یه دخترشون می اومد که شغل شوهرش رو منتقل کردن به یه شهر دیگه دیگه نمی تونه بیاد اونیکی دخترش هم نمیاد که خودم شاغلم بچه هام مدرسه میرن وقت نمیکنم بیچاره پدر توی تنهاییش مونده بود که اخرش هم همسایه ها جمع شدن فرستادن سالمندان بچه هاش که چه دختر چه پسر براش خیر نداشتن ولی قبل تقسیم ارث پسرا نوبتی بک ماه به یک ماه می اومدن دکتر می بردن کاراش رو میکردن البته اینم بگم یه دخترش هم می اومد روزها بهش میرسید

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

من یه خواهر دارم 

خواهر شوهرش از برادرش بیشتر ارث برده 

دوتا بچه بیشتر نیستن اما مامانشون 

خرج عروسی و آتلیه و آرایشگاه و جهاز و سیسمونی و پول پیش خونه دخترشون رو دادن حتی الان دارن خرج خونه اون دختر رو هم می دن 

اما پسرع بدبخت رو نه تنها کمک نمی کنن بلکه تازه اونم باید به خواهرش کمک کنه و جالب می دونی چیه 

شوهر دختره از نظر مالی اوکی و تکمیل اصلا لازم به این کمک ها نداره و دختره از همه چیز غنیه 

اما خواهر و شوهر خواهرم طفلی ها حتی خونه و وسایل خونه هم ندارن البته بابام خیلی کمکشون می کنه 

عملا مادرشوهره جاهارو عوض کرده خیلی آدم پستیه 

دیگه حتی سیسمونی دخترتم گرفتی یکم دست پسرت رو بگیر ل جن

من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده
بابای شوهر عمم برابر دادعمم خیلی بهش برخورد ک چرا دختر برابر بگیره 😶

از نظر من عمه ات حق داشت 

من هم دختر یک خانواده ام 

هم عروس یک خانواده ام 

درک می کنم عمه تو واقعا حق داسته

کجایی هستین?مسلمانان هستید؟

خیر ارمنی هستیم

ارمنیِ ایرانی ، مسیحی. دوست عزیزم من به هیچ دین و قوانین دینی جسارت نمیکنم و برای تمام ادیان احترام قائلم لطفا لطفا با این دید به نظرات من نگاه نکنید و ازم ناراحت و یا عصبی نشید ، ازم بپرسید تا سوءتفاهم رو حل کنم❤️این کاربری سوممه و از ۹۷ اینجام...براتون بهترین هارو آرزومندم.☀️

انصاف نیست باید دوبرابر به پسر بدن، شاید خودمم باشم ناراحت بشم ولی خب منطقی باشید همیشه نه احساسی

کاملا موافقم باهات 

برابر درست نیست دختر اون خانواده بازم از طرف شوهر دوبرابر می گیره نکنید این کار رو 

حق عروس بدبخت رو نخورید 

الهی همیشه پدر مادرم سلامت باشن سایشون رو سرمون ولی خدای نکرده چیزیشون بشه اضلا دلم نمیخاد یه قرون ب دومادای بی معرفتش بده کاش هرچی دارند رو ب نام داداشم بزنن

اگه مذهبی هستید و خدارو قبول دارید که بر اساس اون انجام میدید اگه هم از روشنفکران و... هستید هم که ه ...

حرف شما درست تره 

به دختر جهاز بده 

سیسمونی بده 

بعد ارث هم مساوی بده ....؟

کجاش مساویه؟ 

پس بع عروستم جهاز و سیسمونی بده تا بشه مساوی