2777
2789
عنوان

دوستدارم بدونم خانواده هست به پسر و دختر ارث برابر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 7190 بازدید | 678 پست
عزیزم چقدر حرفتون غیرمنطقیه 😨چون خانواده خودش حقشو خوردناونم باید حق خواهرشوهرو بخوره که حل بشه ماج ...

حرف من غیر منطقی نیست،من گفتم اگر عروسی خیلی ناراحته شاید شرایطش اونه نه اینکه صرفا یه آدم طمعکار وموذیه.

الان روال اصلی جامعه همون سهم دوبرابر مرده

از طرفی یه عده مثل من که مثلا موافق مساوی بودن سهم دختر و پسر هستیم اگر اعتراض کنیم میگن خب شما هم شوهرت دوبرابر می گیره و میاد تو زندگیتون 

اون مثالی که من زدم برای همین حرف بود.اینجوری واقعا در حق اون دختر اجحاف شده

خانواده شم ظاهرا کار بدی نکردن طبق قانون رفتار کردن

حتی اگر متوفی وصیت هم بکنه

نهایت از یک سوم اموالش میشه استفاده کرد برای اون وصیت و بذل و بخشش مگر اینکه ورثه با هم توافق کنن

وگرنه وصیت خالی فایده ای نداره 

صورت قانونیش اینه که در زمان حیاتشون اموالشون رو خودشون تقسیم کنن و به نام فرزندانشون بزنن یا صلح عمری کنن.

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون قانون «موظف» کرده مرد خرج معیشتی رو بده چه خانواده خودش چه خانواده پدری اش (درصورتی ک پدر نباشه) ...

دختر مجرد چیکار کنه این وسط؟

دختری که همسری نداره که ۲ برابر ارث بگیره و ملزم به خرج زندگیش باشه؟

من به شخصه صد در صد مطمئنم اگه خدایی نکرده همچین اتفاقی بیفته داداشم یه قرون هم خرج نمیکنه و من و هم ...

دور از جون اون زمان شما کاری هم نکنی قانون اول یقه برادرت رو میگیره و طبق قانون از ایشون طلب بیشتری داره

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
خب بازم نتیجه ای حاصل نشد عزیزالان توی تفکر من اتفاقی افتاد؟خب عروسا ناراحت بشنمن نمیگم ناراحت شدنشو ...

من گفتم عروس ممکنه ناراحت بشه تو دلش.همونو که خودتم گفتی.

باز میگی حق نداره اعتراض کنه.

حرف من غیر منطقی نیست،من گفتم اگر عروسی خیلی ناراحته شاید شرایطش اونه نه اینکه صرفا یه آدم طمعکار وم ...

قطعا باهاتون موافقم ، من فکر کردم شما میگید که حق داره بخواد ۲ برابر بگیره شوهرش

حسش قابل درکه

اما منطق نداره 

یچیزی میگم درباره قانون ارث و میرم قصدم قانع کردنتون نیست فقط تو مذهب خودم پیگیر شدم تا بفهمم چه خبر ...

تو خانواده پدریم عمه هام ارثو بالاکشیدن واسه خودشون چیزی که هیچ زحمتی واسش نکشیدن

درحالی که یک سوم از اون اموال رو چون پدرم پولشو داده بود باید بهمون میدادن

من گفتم عروس ممکنه ناراحت بشه تو دلش.همونو که خودتم گفتی.باز میگی حق نداره اعتراض کنه.

بله ممکنه ناراحت بشن

حق اعتراض منظورم اینه مثل یه بنده خدایی از آشناهای ما شب و روز خواهر شوهر رو نفرین ‌کنه و حتی به روی مادرشوهرش بیاره که چرا شوهر من برابر بگیره با دخترت؟

من کاری ب حس درونی کسی ندارم به من مربوط نمیشه اصلا

دختر مجرد چیکار کنه این وسط؟دختری که همسری نداره که ۲ برابر ارث بگیره و ملزم به خرج زندگیش باشه؟

دختر تا وقتی مجرده خرج زندگیش با پدره 

وقتی پدر نباشه ارث و حقوق بازنشستگی به مادر میرسه و مادر باید خرج دختر رو بده اگر هم مادر نباشه به خود دختر میرسه 

و لی من دوست ندارم مال و اموالم به داماد برسه اونم پدرش بهش بده این همه من و شوهرم وحتی پسرم زحمت ...

بدبخت دخترت که به اندازه پشکلم حسابش نمیکنی

هر کوفتی به پسرت برسه عروستم میخوره (((دختر مردم)))

هر چیم به دخترت برسه داماداتم میخوره اوکی؟چقد کوته فکری اخه 

چطور عروس بخوره اشکال نداره نوش جونش داماد بخوره عیبه؟بعد از خونه بابات چیزی نمیاری که داماد(شوهر بدبختت)نخوره که زن داداششت بخوره؟؟

تو حق نداری جا بزنی...حتی اگه حالت بده باید ادامه بدی🌅

دور از جون اون زمان شما کاری هم نکنی قانون اول یقه برادرت رو میگیره و طبق قانون از ایشون طلب بیشتری ...

انقدر وقیحه که تهدید به آبروریزی کنه و به خواسته ش برسه

خوشحالم اطرافتون آدمای قانونمند و منطقی هستن، داداش من یه لِوِل دیگه س کلاً 

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔