2777
2789
عنوان

دوستدارم بدونم خانواده هست به پسر و دختر ارث برابر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 7416 بازدید | 688 پست
نارصایتی عروس و برادر یکیه

حقیقتش نارضایتی پسر هم مهم نیست چه برسه به عروس که هفت پشت غریبست

بهتره ادم حرمت خودش رو حفظ کنه و تومسائل خانوادگی دیگران دخالت نکنه

و اینکه باور کن به دفعات دیدم عروس پسره رو پر کرده و انداخته به جون خانواده؛ درسته اخر هم پدر و مادر کار خودشون رو کردن ولی اون پسر روابط خودش و با خانوادش خراب میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یچیزی میگم درباره قانون ارث و میرم قصدم قانع کردنتون نیست فقط تو مذهب خودم پیگیر شدم تا بفهمم چه خبر ...

عزیزم حرفاتون منطقیه

اما وقتی ما نمیتونیم برای رسیدگی خواهر به برادر قانونی مشخص کنیم و اونارو ملزم کنیم

پس برای ۲ برابر گرفتن پسرم نباید قانون اجباری ای داشته باشیم

عزیزم شرایطا فرق داره واقعا من به شما حق میدم اما در حالت کلی این قانون درست نیست

و لی من دوست ندارم مال و اموالم به داماد برسه   اونم پدرش بهش بده  این همه من و شوهرم وحتی پسرم زحمت کشیدیم جمع کردیم اونوقت دامادم از اون طرف بیاد صاحب مال من بشه به اندازه ای برسه که قابل قبول همون مرده هر چی بهش برسه پررو تر می شه من دوست ندارم ریالی از خونه پدرم بیارم خونه خودم حتی شده ببخشم ولی تو خونه شوهر نمیارم پررو و پر توقع هستن پرروتر می شن  پسرم استفاده کنه لذت می برم پسر مردم هم پدرش بهش بده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

بابای من واسه داداشم خونه خرید ، واسه من و آبجیم هیچی ، گفت یک ریال پولم نمیزارم به داماد برسه ، و همه اینها در اثر کارهای مامانمه که به شدت پسر پرست هست

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
تصمیم خودشون که قطع به یقین مثبتهشما حاضرید؟

چرا عادت دارید به مسائل جزئی و حاشیه ای گیر میدید، راضی بودن و نبودن من چ اهمیتی داره... حکم شیعیان رو گفتم که هست و درسته

فعلا که ۳تا پسرن کار میکنن برای باباشون

باباشون از حق پسرا میزنه میریره تو شکم داماد

ما که راضی نیستیم و نخواهیم بود توی زنده بودنشون انقدر فرق میزارن

دخترشون با وضعیت مالی عاااالی بازم میریزن تو خونه ی دختر

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
نه 40 تا نمیتونه صیغه کنه، هرچقدر بخواد میتونه... راجب ارث هم تو متن قران اومده قران رو که نمیتونید ...

چقدر عالی پس خوش به حال همسر آینده شما که میتونه هر چقدر دلش خواست صیغه کنه چه خانم خوبی داره 

خب قوانین ما هم از روی قرآن هست دیگه و همون قانون اجازه داده افراد در زنده بودن هر جور که دوست دارن اموال رو تقسیم کنند 

حالا یعنی کسی نمیتونه تمام اموالش رو بده خیریه یا بده به دخترش ؟ یعنی میخوای بگی قرآن این حق رو از افراد کرفته؟

من خودم کارما هستم

و لی من دوست ندارم مال و اموالم به داماد برسه اونم پدرش بهش بده این همه من و شوهرم وحتی پسرم زحمت ...

چرا عروس رو دختر خودتون میبینید

داماد بدبخت رو پسر مردم؟

من فکر میکنم شاید داماد برام عزیزترم باشه 

ببخشید دیدگاهتون برام یکم عجیب بود

و لی من دوست ندارم مال و اموالم به داماد برسه اونم پدرش بهش بده این همه من و شوهرم وحتی پسرم زحمت ...

چرا به این فکر نمی‌کنی یه داماد نمیرسه و داره یه دختر خودت میرسه؟؟؟ چقد کوته فکری اخه

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

انقدر خودتوک رو اذیت نکنید تا پدرشوهراتون جان به جاک افرین تسلیم کنن ۴تا زن صیغه ای و خواهربرادر  گم نام پزدا میشه اوند هم ادعای ارث و میراث میکنن هیچی بهمون نمیرسه 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
بابای من واسه داداشم خونه خرید ، واسه من و آبجیم هیچی ، گفت یک ریال پولم نمیزارم به داماد برسه ، و ه ...

همینجا پر از کابرای مثل مادرتون هست

بخونید فقط

یک قطعه زمین از پدر بزرگم مونده بود که بابام ۷ قسمت مساوی بین خواهر و برادرش تقسیم کرد ..

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕