2777
2789
عنوان

دوستدارم بدونم خانواده هست به پسر و دختر ارث برابر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 8064 بازدید | 871 پست
ایا عروس از مادرشوهر پدرشوهر مریض مراقبت میکنه؟خیر!همینجا تو نینی سایت میگن رفتید خونه پدرشوهرتون دس ...

ببینید چرا هی عروس رو میگید اینجا داریم درمورد حق پسر و دختر میگیم  بله همه دردسرای پدرمادر با پسرهای خانوادس  احه مگه دختر از شوهرش میگیره خرج دوا درمون پدرمادرش میکنه یا کولش میکنه میبره دکتر؟

اینا رو همشو پسرا انجام میدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما هرچی بدی به دخترت میدی. کار نداشته باش داماد چی کار میکنهبده که دخترت لذت شو ببره

دقیقااا همینه درمورد پسر هم هرچی میده ب پسر میده چکار عروس دارن بهونه میکنن 

چرا نصف شب  دل درد میگیرن زنگ میزنن به پسرشون  پس اونم زنگ بزنن به دخترشون بیاد ببره دکتر

ببینید چرا هی عروس رو میگید اینجا داریم درمورد حق پسر و دختر میگیم بله همه دردسرای پدرمادر با پسرها ...

این فرهنگ اشتباه طرف شماست.بعدشم دختر چرا از شوهرش بگیره خرج دوا درمون پدر مادرش کنه؟دختر بره سر کار منت شوهرشو نمیکشه!بعدشم پدر مادر مریض شن والا طرف ما اینجوریه که دختر میره بالا سر مامانش و باباش یا مامانشو میاره خونه خودش از نگه داری میکنه عروس و پسر هیچکاری نمیکنن فوقش تو خرید دوا دارو یکم کمک کنن اونم بزور که بهشون بگی نه خودجوش

ارث اونه که بعد از مرگ به وراث میرسه و طبق قانون و شرع نمیشه توش دخل و تصرف کرد و حد و حدودی داره. یعنی نمیشه به دختر و پسر برابر برسه. 

اما اونچه که انسان در زمان حیاتش بین فرزندانش تقسیم میکنه قضیه اش فرق میکنه.

میتونی هرکار با دارایت خواستی بکنی ، یکی رو سه برابر بدی ، یکی رو هیچی ندی، مال خودته اختیارش رو داری.

خیانت فقط جنسی نیست.خیانت،ذاتا ، طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن لحظه ، کاری کنی ؛ که اگر همسرت و عشقت شاهدت بود نمیکردی...😊
من ببینم برابر میدن بعدش دیگه نمیذارم شوهرم بره پادویی شون کنه دکتر ببره و خرج کنه میگم بگو زنگ بز ...

کلا اینجور کمک ها به پدر مادر واقعا وظیفه پسره چون تو جامعه ما کلا پسر قدرتمند تره تو همه لحاظ بعدشم نصفه شب اصلا امنیت هست واسه زن؟.مثلا سه شب چطوری زنگ بزنن دخترشون بیاد ببرشون بیمارستان؟مگه این اتفاق واسه تو میوفته؟ پدر مادر زنگ میزنن بهت نصفه شب که بیا ببرمون بیمارستان؟این کارها مردانست و قطعا که پدر مادر ترجیحشون پسر خودشونه تا داماد غریب مثل اینه که ی مادر ی عمل کنه و ترجیح بده دخترش پیشش باشه تا عروسش!خب طبیعیه با دخترش راحت تره

ببینید چرا هی عروس رو میگید اینجا داریم درمورد حق پسر و دختر میگیم بله همه دردسرای پدرمادر با پسرها ...

قبل ازدواج و در خانه پدری واقعا اکثر مسئولیت و فشار روانی رو دوش دختره تا پسر

عروس چکارس که بخاد راجع به ارث پدرشوهر نطر بده که مساوی بدن یا ندن...واه..

برن بسوزن اینطور عروسا خونه پدر ندیدن چشمشون دنبال مال پدرشوهرع.خب اون دخترشه دوس داره بهش برابر بده.به تو چی ..تو به دخترت دوبرابر نده عروس

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒