2777
2789

پزشک که فکر نکنم، یا ازدواج نمیکنه یا با یه پزشک یا یه شغل با پرستیژ بالا و پولدار و ...

تاحالا دیدید پرستار یا هوشبر و ...خلاصه کادر درمان با غیر همکار خودشون ازدواج کنن؟ اگ اره طرف چیکاره بوده؟

یه صلوات بفرستید این اضطراب و پنیک که درگیرش هستم خوب بشه💜💖💙💛 اگه اطلاعی درباره درمان اضطراب مزمن و حمله پانیک دارید لطفا بهم بگید کاربری دست دونفره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم پرستار با آقایی که فروشگاه لوازم خانگی داشت 

خانم رشته اتاق عمل شوهرش کارمند

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
دوستم با ارشد پرستاری با قناد ازدواج کردهارشد شهید بهشتی هم بودن

راضی هست؟ 

یه صلوات بفرستید این اضطراب و پنیک که درگیرش هستم خوب بشه💜💖💙💛 اگه اطلاعی درباره درمان اضطراب مزمن و حمله پانیک دارید لطفا بهم بگید کاربری دست دونفره

ما هم یکی تو فامیل داریم شوهرش شغل ازاده اتفاقا ازدواج خیلی موفقی هم بود . اقا حسابی با شرایط شغلی خانمش هماهنگ بود . یادمه بچه هاشون کوچیک بودن اقا ازادانه برنامه کاریش رو جوری می چید که با شیفت خانومش جور باشه و بچه ها رو نگه داره . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
زیاد دیدم هم تو فامیل هم دوستام فقط دو سه نفر همسرشون پزشک هست ...

اونایی که کادر درمان نیستن، زندگیشون چطوره؟ از لحاظ فرهنگی باهم اختلاف ندارن؟ یا اون طرف که تحصیلات بالایی داره بزنه توو سر طرف مقابل چون تحصیلاتش کمه؟