2777
2789

تازه ازدواج کردیم زورش میاد خرج خونه رو بده مثلا برای خریدن یه چیز ساده باید بارها بگم تا گوش کنه حتی اگه هزار تومنم ازش بخوام باید بگه نه منو ضایع کنه بعد قبول کنه 

خودم خانه دارم و ماهانه هم هیچی به من نمی ده که تو کارتم باشه یه چیزم بگم هوس کردم بخر بیار میگه مگه بچه ای😐نیسان داره و درامدشم متوسطه مثلا ماهانه ۳۵ الی ۴۰ تومن با خرج ماشن ولی عوضش همش در حال خرج کردن و خریدن چیزای چرت و پرت برا ماشینه مثلا باند سالمه ها ولی میره الکی عوضش میکنه چیکارش کنم شما بگید دیگه انقد سر یه چیزو خریدن تکرار میکنم که خسته میشم چطوری وادارش کنم زن گرفتی باید خرجشم بدی😮‍💨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگه خونه بابات لاغر بودي الان چاق شدی درحالی که ۳ ماهه ازدواج کردیم و من بعدش حتی وزن کم کردم 

وای دیگه دارم دیوونه میشم خونه بابام این چیزارو نداشتیم ما

واینکه شوهرمن منودوست نداره وبرام دل خرج کردن نداره براخودش خرج میکنه حسابی دیگه شماخودت ببین مال شم ...

ما سه تا دختر عمو بودیم همسن هم تعریف نباشه خوشگلتون من بودم همزمان ازدواج کردیم شوهرامونم در امداشون نزدیک همه اون‌یکی دختر عموم تو تالار تولد گرفت و آیفون کادو گرف 

من یه کیک ساده گرفتم بدون کادو میگه خرج اضافه از سال بعد این کاراتو جمع کن😭

توف تو این شانس