2777
2789

افسردگی دارم قرص مصرف میکنم 

می دونم زندگی آدما کوتاهه 

ارزش هیچی نداره 

باید تو حال زندگی کرد 

ولی نمیتونم لذت ببرم دست خودم نیست همیشه بی حالم حوصله ندارم 

قرصا روم اثر نداره اگر هم داشته باشه اثر چند ثانیه ای داره

مثلا یه لحظه انقدر حالم خوب میشه دوست دارم اون لحظه رو نگه دارم شور و شعف از درون دارم. مثل بچگی که برف باریده تو زیر پتویی مدرسه ها تعطیل شده. بی دلیل ولی فقط یکی دو ثانیه است

کاش میشد همیشه اونجوری باشم 😔

اصلا کسی هست به درد من دچار باشه؟

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
عزیزم من فکر میکنم شما سیتالوپرام مصرف میکنی واین عوارض قرصه

نه 

فلوکستین و اسنترا 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هق میفهممت 

خیلی سخته فقط اونایی که افسردگی دارن میفهمن 

خیلی وقتا با خودم میگم یعنی زندگی بدون افسردگی چطوریه چطوری بقیه خوشحالن چطوری دارن انقدر قشنگ از زندگیشون لذت می‌برن

من کلا زندگی نکردم از وقتی یادم میاد همچی تلخ بوده با این که از ۱۷/۱۸ سالگی دارو شروع کردم ولی قبلشم زندگی نکردم میدونم بعدا هم همینه ...

من مثل شمام قرص نمی خورم یه ساعت حالم خوبه به. خودم روحیه میدم دوباره به پوچی میرسم

من یه ساعت نه چند ثانیه

یه ساعت خوبه 

هق میفهممت خیلی سخته فقط اونایی که افسردگی دارن میفهمن خیلی وقتا با خودم میگم یعنی زندگی بدون افسردگ ...

خیلی درد بدیه

من که فلوکستین میخوردم انگار رو ابرا بودم خیلی بهم حال میداد ولی اسنترا خواهرم میخورد مثل تو بود به ...

دکتر بهم فلوکستین و ولبان داده ولی اونا تاثیری روم نداره 

خودم دو روزه سرخود آسنترا شروع کردم ولی میگم فقط ثانیه ای حالم خوبه 

آره یوقتایی از ته دلم میخوام همه چی تموم شه یه وقتاییم دوست دارم یه روز طعم واقعی زندگی رو بچشم

تو چه داروهایی میخوری؟ تو هم روت اثر نداره ؟😔

ولبان خوبه ولی معذرت میخوام ادم تبدیل میشه به ابولقاسم ح ش ری

اصلا حتی یه ذره هم این تاثیرو روی من نداره