2777
2789

اول بگم ک بچها جایی ک می‌خوام برم کتاب آموزشی ندارن بعد بچها با ماماناشون می‌خوان بیان یعنی خانوم هام هستن یجورایی حتی ی سری ها نوه هاشون و می‌خوان بیارن خیلی ترسیدم اصلا نمی‌دونم چیکار کنم 🤦🏻‍♀🥺 

تلویزیون و اینام نیست 

من با بچه ها مشکلی ندارم ولی من نمی‌دونم به مامان ها چ جوری درس بدم اصلا از کجا شروع کنم ک همه متوجه بشن ...

بعد اینایی ک دو نفری میان هزینه ی نفر و دارن میدن  ی سری ام بلدن یکم به خدا همش میگم نکنه بگن بد درس میده بلد نیست و فلان 🙂

بنظرتون اول از حروف شروع کنم همه چی و راجب حروف ها بگم بعد عدد ها و رنگ ها خوبه؟ 

سخت نمیشه براشون؟ میتونن متوجه بشن ؟

دیگه چی بهشون بگم توروخدا بگید اگه بلدید 

(:A__•~•__M:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطور معلم زبانی اما بلد نیستی درس بدیتو یوتیوب فرازبان سرچ کن قسمت اموزش های مبتدیش رو ببین ببین چجو ...

خب اولین بارمه یعنی تازه دارم میرم سر کلاس از اول تولد ک معلم نبودم هرکسی از یجایی شروع می‌کنه ... و اولین روز معمولا برای همه سخته

ببین اول از الفبا شروع کن کتاب فمیلی فرندز بگیر برای خودت اون خیلی خوبه مثلا با a َ apple شروع کن ...

دارم فمیلی و تا شیش دارم فقط ترسیدم مخصوصا راجب مامانا چون می‌دونم می‌خوان بیان بینین من چ جوری درس میدم بعد اصلا ی خانومه برگشت بهم گفت شما معلمی چقد کوچولویی چ اعتماد بنفسی دارییی اصلا هیچی نتونستم بگم ...

اول از حروف شروع کن و سعی کن با بازی و فعالیت باشه که خسته نشن 

بعد رنگ ها و اعداد 

و بعدش به ساده ترین شکل ساخت جمله با توبی ورب را بگو 

قبلش ضمیر ها را توضیح بده البته همشو به زبان ساده 

از این مرحله که عبور کردی میشه یک ترم 

بعد هم لتس گو را کتاب بگو بخرید و شروع کن در کنارش هم پیکچرز دیکشنری 

بعد هم تاپناچ 

بعد امریکن فایل

کنارش هم ۴۰۰۰

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
بهتره کلاس خانوم ها و بچه ها جداشه

نمیتونم دست من نیست بعد مامان ها بهونه است می‌خوان بیان بینین به بچه هامون چ جوری درس میدم  بعد میگم اصلا اینایی ک دو نفری میان پول ی نفر و دارن میدن رومم نمیشه به موسسه بگم اینجوری برا من نمیصرفه...

دارم فمیلی و تا شیش دارم فقط ترسیدم مخصوصا راجب مامانا چون می‌دونم می‌خوان بیان بینین من چ جوری درس ...

یچیزی رو متوجه نشدم هم برای بچه ها درس میدی هم برای مامانشون 

یا مامان ها فقط میان پیش بچه هاشون بشینن

تو مدرسه که اول حروف رو کامل یاد میدادن بعد میرفتیم سراغ لغات و تمرین املا و ضمایر و گرامر فعل ها در ...

منم می‌خوام اول کامل حروف و یاد بدم 

حروف بزرگ حروف کوچک اینکه حروف بزرگ کجا استفاده میشه اسامی خاص و عام بعد حروف صدا دار و بی صدا فرقشون بعد با مثال ی سری کلمات بگم 

اینا ک تموم شد مثلن دیگه بخش بخش کلمات و بگم ی جلسه میوه ها ی جلسه رنگ ها ی جلسه غذاها اینجوری بنظرت خوبه ؟ 

یا مثلن رو مکالمه بیشتر کار کنم بتونن خودشون و معرفی کن و اینا ؟ بنظرم معرفی یکم زوده ...

یچیزی رو متوجه نشدم هم برای بچه ها درس میدی هم برای مامانشون یا مامان ها فقط میان پیش بچه هاشون بشین ...

اولی هم به بچه ها درس میدم هم مامان ها ولی حس میکنم مامان ها ثبت نام کردن ک بینن شیوه تدریسم چ جوریه یعنی این تصور خودمه متوجه شدی منظورمو؟

منم می‌خوام اول کامل حروف و یاد بدم حروف بزرگ حروف کوچک اینکه حروف بزرگ کجا استفاده میشه اسامی خاص و ...

اینا که گفتی خوبه رو مکالمه بیشتر کار کن . موارد کاربردی تر رو بهشون یاد بده چیزایی که مثلا تو سفر استفاده میشه .

گرامر نمیگی؟

اینا که گفتی خوبه رو مکالمه بیشتر کار کن . موارد کاربردی تر رو بهشون یاد بده چیزایی که مثلا تو سفر ا ...

گرامر خیلی زوده دارم از صفر شروع میکنم آخه زود نیست !؟