2777
2789
عنوان

خانوما نی نی سایت تاثیری گزاشته رو زندگیتون ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 71 پست
تاثیری نداشته ولی معتاد شدم

من نیز🥲

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاثیری تو ذهن و طرز فکرم نذاشته چون جدی نگرفتم و زیاد باور نکردم. فقط خیانت رو جذب کردم به زندگیه ی ...

جذبت رو بقیه هس؟

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
اینستا که میری حس بدبخت بودن می کنی انقدر همه پولدار و موفقن اونجا😂

دقیقاااا 

احساس زشت بودن،بدهیکل بودن،بی پول بودن،شوهر بی احساس ،حال روحی خراب 🥴🥴

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎

ی سال انقد روم تاثیر بد گذاشته بود ب نی نی یار گفتم تعلیقم کنه😐😂 

و کرد‌..

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

حواسم تو جامعه واقعا جمع تر شد

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

تاثیر خیلی خوب ... خیلی کمکم کردن خانمهای دیگه خیلی ارومم کردن مشورت گرفتم  راه درست و نشونم دادن  باعث شدن فک نکنم تنهایی تواین دنیا این دردو دارم باهام همدردی کردن  یجاهایی اگه سایت نبود دق کرده بودم  دوستای خیلی باارزش تراز خواهر اینجاپیداکردم و فقط کاش محدودیت سنی داشت و مردا نبودن  حیففف

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

تاثیری نزاشته 

ولی امشب تو یوتیوب بودم دیدم اینجا رو مسخره کردن 

فک کن بیایی راهنمایی کنی بعد یه عده پیدا بشن اینجوری رفتار کنن کلیپ هم گذاشته بودن 

چند تا از کاربرای اینجا رو که میشناسمم راهنمایی کرده بودن  انگار احمقا مسخره میکردن