2777
2789
عنوان

گچساران یاسوج کسی نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 132 پست

اسی پیش کدوم دکتر میخوای عمل کنی؟حالا به سلامتی

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
متاسفانه همه استانا و شهرای نفتی و گازی وضعشون همینه هرمزگان هم جز مناطق محرومه چیزی از نفت و گاز نس ...

نمی‌خوایم نصیب ما بشه!

به شهر و استان برسن کافیه

فقط دزدی زیاده تو این استان‌ها نه آبادی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا عزیزم.راستی چرا گچساران رو انتخاب کردی

چون تعریف دکتر مصطفی محمدی رو خیلی شنیدم 

خانومای نینی سایت خیلی تعریف ایشونو میکردن 

من بین دکترای شیراز پیداشون کردم 

نرخشونم خیلی مناسب بود نظر زیباجوهاشونم پرسیدم خیلی تعریف میکردن و راضی بودن منم نوبت گرفتم به امید خدا واسه چهارشنبه 😍

ببخشیدمسجدسلیمانم اونقدراپیشرفتینداشته درصورتی یه شهرقدیمیه به قول شماحرف اول نفت وگازرومیزده ولی هم ...

خدایی عاشقتم دمت گرم یعنی یه جور گچساران زیر سوال برد گفتم کم کمش مال تهران هفت پشتش نگو مال مش سلیمونه

من نه یاسوجم نه گچساران ولی هرچی پزشک معروف وخوب داریم مال همین دوشهردکترملک حسینی رواسمشون شنیدی ما ...

نخیر نمیشناسمشون متاسفانه

من اصفهان هستم عزیزم اینقدر دکتر داره و از نظر پزشکی پیشرفته س اینجا که تا حالاگذرمون به شهرهای دیگه نیفتاده خداروشکر.

ممنون از شما🙏🙏

چون تعریف دکتر مصطفی محمدی رو خیلی شنیدم خانومای نینی سایت خیلی تعریف ایشونو میکردن من بین دکترای شی ...

الهی به سلامتی و دلخوشی عمل کنی

خدایاشکرت ............یه زن که آرزوهای زیادی داره و به خدا توکل کرده.میشه برای سلامتی منو عزیزانم وزیاد شدن رزق و روزیمون و خوشبختیمون صلوات بفرستید.ممنون 🙏

ادامه ندید لطفا ایشون یه حرفی زدن سرزبونی بوده یا دلی نمیدونم من معذرت میخوام از طرف ایشون امیدوارم ...

اسنپ رو دانلود کن قسمت هتل رو سرچ بزن . قیمتها اونجا مشخصه. من از این طریق همیشه مسافرت میرم

خدایی عاشقتم دمت گرم یعنی یه جور گچساران زیر سوال برد گفتم کم کمش مال تهران هفت پشتش نگو مال مش سلیم ...

گچساران شهر باکلاسی هست همه هم با جنبه

خدایاشکرت ............یه زن که آرزوهای زیادی داره و به خدا توکل کرده.میشه برای سلامتی منو عزیزانم وزیاد شدن رزق و روزیمون و خوشبختیمون صلوات بفرستید.ممنون 🙏

مصطفی محمدی😁

عه اها پیش پیش مبارکه 😁 منم پیش دکتر اسدی عمل کردم

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
نمی‌خوایم نصیب ما بشه!به شهر و استان برسن کافیهفقط دزدی زیاده تو این استان‌ها نه آبادی

منظورم همون بود😁

حالا که نه نصیب شهر و استانمون میشه نه خودمون باید مثل بدبختا زندگی کنیم که پولش برسه....

نمیخوام دیگه سیاسیش کنم😂