2777
2789
عنوان

بیماری

188 بازدید | 20 پست

سلام دوستان شبتون بخیر 

برای پسرم بیوپسی پوستی نوشتن پسرم ۲/۸ ماهشه لطفا اگه کسی تجربه ای داره در اختیارم بزانه 

و همچنین آزمایش ژنتیک اینم بگم گفتن حدودا ۲۰ تومن هزینه آزمایش ژنتیکشه فقط خیلی برامون سنگینه و مشکل پسرم خیلی نادر هست یعنی ده بار بردم تهران تشخیص داده نشده از چه طریقی میتونم کمک بگیرم برای آزمایشش لطفا راهنمایی کنید اجرتون با خدا

حواست‌هست‌به‌موهای‌سفید‌سرم‌!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه پوستش مشکلی داشت؟

بله عزیزم بعد از یه تب ۴۰ درجه در یازده ماهگیش روی پوستش لکه های قرمز ایجاد شد و دیگه نرفت به مرور زمان بیشتر هم شد الان دست در گیرش همیشه یکی دو درجه گرمتر از دست دیگشه درد داره گاهی هم خارش و هنچنین یک سانتی متر از لحاظ قطر لاغر تر هست اون دستش 

تبریز دکتر قدیر محمدی از طریق تماس تصویری هم ویزیت میکنه اسمش رو بزن گوگل شماره اش بیاد

ممنونم عزیزم دکتر چی هستن

به خاطر هزینش. توینت خیریه پیدا کن بزنگ یا بیمارستانای دولتی تهران بزنگ ببین... یا به 111 ریاست جمه ...

خیلی خیلی ممنونم از کمکت عزیزم حتما اینکار میکنم