2777
2789

بهم گفت بیا پارک پایین پارکه هم کافه هست بنظرتون جای خوبیه برای قرار؟یه ساله میشناسمش کافه زیاد رفتیم یه بار بهم پیشنهاد داد من رد کردم تو این سه ماه هم خیلی نخ میداد گفتم چرا نیومدی جلو گفت چون نگاهت پر نفرت بود

اره خلاصه اسکرینشم الان میزارم ببینید خوب ج داده 

و اینم چیزی که من گفتم

ببین من از همون روزی که بهم پیام دادی ازت یجورایی خوشم اومد و فکرمو درگیر کردی

ولی از اونجایی که امتحانام ماه دیگه شروع میشه و به حدی فکرمو درگیر میکنی که از کارام عقب میمونم مجبورم یه مدت ازت فاصله بگیرم با اینکه اصلا دلم نمی‌خواد اینکارو بکنم

من اینارو بهت گفتم که تو دلم نمونه چون اگه تو دلم میموند و بیشتر فکرم درگیرت میشد:)))

چون حس میکنم تو منو به عنوان یه(دوست عادی) میبینی میخوام اینکارو کنم ولی درکل

خیلی دوست داشتم بدونم حس تو نسبت بهم چیه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من اعتراف کردن به پسرا اشتباهه

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم)                            حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم         https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656              ‏مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

اسی لطفا اخرین تایپک منو گزارش بزن

﮼دلخوشیم‌تویی‌میون‌این‌همه‌دل‌مردگی :)" 𝓗𝓸𝓼𝓲♥️🌱                                                             آدونتاسaduantas.احساس‌بی‌قراری‌وناامنی‌به‌خاطرآدم‌هاومکان‌های غریبه و ناآشنا✨️🪴. 

حس خوبی گرفتم😂🤦🏻‍♀️

﮼دلخوشیم‌تویی‌میون‌این‌همه‌دل‌مردگی :)" 𝓗𝓸𝓼𝓲♥️🌱                                                             آدونتاسaduantas.احساس‌بی‌قراری‌وناامنی‌به‌خاطرآدم‌هاومکان‌های غریبه و ناآشنا✨️🪴. 

عزیزم هردو بی ادعا هستین و خوش،قلب معلومه

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...