2777
2789
عنوان

خانم ها خواهشا راهنماییم کنید تاریخ یا روانشناسی

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 56 پست
وااااقعا چه خوب که نظر دادید یعنی به نظرتون من اگه به دنبال علاقه ام برم ممکنه پشیمون بشم؟ رتبه صد خ ...

خواهش میکنم عزیزم 😘 

بله فقط تاریخ دوست داشتم و بس از همون بچگی

ولی الان فهمیدم پول هم خیلی مهم 

اگه کاری داشته باشی که پول ساز باشه علاقه هم پشت بندش میاد🤣

باااازم آدما باهم فرق میکنن 

به ویژگی های خودت دقت کن 

تصمیم نهایی با خودت 

ما از دید خودمون حرف زدیم 

من این قدر دبیرستان درس خونده بودم همش میگفتم دیگه حوصله ندارم حقوق بخونم دانشگاه 

درحالیکه خب دانشگاه مثل دبیرستان سخت نیست

یه بحثی هست تحت عنوان «نومرولوژی» که بر اساس شخصیت و ماه و روز تولد بهت میگه که ذاتا چجوری هستی و چه ...

واقعا بله اگر ممکنه برام توضیح بدید 

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من به جای شما باشم میرم سمت علاقه. با علاقه میتونید تا دکتری ادامه تحصیل بدین و در بین این راه موقعی ...

بله واقعا علاقه خیلی مهمه ممنون از راهنماییتون 🙏 ♥️ 

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

روانشناسی اشباع هست

فقط در صورتی میشه کار کنید و شناخته شید که مهارت و دانش کافی داشته باشید

این در صورتیه که بخواین یه روان درمانگر شید

و گرنه با لیسانس روانشناسی میتونید توی پیش دبستانی و مهد کار کنید با حقوق کم و کار زیاااد

از تمام گل های نرگس جهان بدم می آید...💔
عزیزم شما برای فروش پکیج تاریخ دبیرستان حتما لازم نیست مدرک تاریخ داشته باشی. همین که به کتاب تاریخ ...

خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون 😍♥️🙏🌱

باهاش هیچ جایی نمیتونی کار کنی عزیزم

می‌دونم عزیزم صرفا برای آشنایی با این رشته رفتم 

واقعا بله اگر ممکنه برام توضیح بدید

کاش میشد ویساشو برات بفرستم. نومرولوژی رو سرچ کن. یه کوچولو اطلاعات بهت میده. من پکیج ساریسا حیدری رو خریدم. اونجا توضیح میده که چجوریه. باید اول تاریخ تولدت رو به میلادی حساب کنی. بعد اعدادش رو انقدر باهم جمع کنی که برسی به یه عدد یک رقمی. بعد طبق اون تفسیر میکنن که چه جور شغل هایی برای افراد لازمه. مثلا تو اگر طبق عدد تولدت بشدت فرد دلسوزی باشی، پیشنهاد میکنن ، پرستار با مربی مهد یا معلم و امثالهم رو انتخاب کنی

یه بحثی هست تحت عنوان «نومرولوژی» که بر اساس شخصیت و ماه و روز تولد بهت میگه که ذاتا چجوری هستی و چه ...

شما این علموداری گلم؟

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

روانشناسی عزیزم . اگه میخوای یه لیسانس دیگه نمونه رو دستت و ازش استفاده کنی و درامد درستی داشته باشی قطعا روانشناسی برات گزینه خوبیه و اینکه سعی کن خیلی عالی درساتو بخونی و دوره های خارج دانشگاه شرکت کنی . انشالله که موفق باشی

می‌دونم عزیزم صرفا برای آشنایی با این رشته رفتم

من جای شما باشم تاریخ رو انجام میدم

چون هم سریع تر به درآمد میرسم هم عاشقشم 😍

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
وااااقعا چه خوب که نظر دادید یعنی به نظرتون من اگه به دنبال علاقه ام برم ممکنه پشیمون بشم؟ رتبه صد خ ...

روانشناسی هم بازار کار چندانی نداره ها 

ضمن اینکه حتما باید ارشد یا دکترا شم بگیری 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
خواهش میکنم عزیزم 😘 بله فقط تاریخ دوست داشتم و بس از همون بچگیولی الان فهمیدم پول هم خیلی مهم اگه ک ...

منم پول خیلی خوشحالم می‌کنه🤦😂😂🤭 بله باید درست تصمیم بگیرم خیلی خیلی آینده نگرم و به آینده فکر میکنم خیلی ازتون ممنونم خیلی راهنماییم کردید اجرتون با حضرت زهرا