2777
2789

خواهشاً خانم های که تجربه دارید راهنمایی کنید عاااااشق تاریخم اما همه میگن کار نداره می‌خوام پیج بزنم و پکیج بفروشم و فعالیت کنم اما بزرگترین ترسی که دارم میترسم رهاش کنم چون کار مجازیه از طرفی دوره روانشناسی شرکت کردم خیلی متوسط بهش علاقه دارم از طرفی چون بازارکار داره و توی واقعیت میری سرکار به فکرم افتاده که بد نیست امتحان کنم اما چون یه لیسانس دارم خیلی سخته مجدد اشتباه کنم راهنمایی کنید لطفا

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاریخ پکیج چی بفروشی مثلا؟

خلاصه تاریخ برای امتحان نهایی به نظرم خیلی خوبه چون تاریخ یه درس نسبتاً سختی هست برای بچه ها خصوصا بچه های تجربی

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

من ارشد تاریخ میخونم 

معلمم 

امتحان نکن 

کار خیلی مهم 

درآمد مهم 

کاش من ده سال پیش با رتبه صد نمی‌رفتم تاریخ بخونم 

میرفتم حقوق می‌خوندم

اکثر معلم های تاریخ جذابن وهمین باعث میشه آدم جذب تاریخ سه 

من همش میگم کاش از معلم تاریخم بدم میومد 

الان به شاگردام اگه بخوان بخونن میگم که عاقلانه تصمیم بگیرن

ببینید مزایا و معایب همرو برررسی کن ولی در کل بعضی اوقات علاقه رو باید بندازی دور و منطقی فکر کنی من ...

آخه خیلی میترسم مجدد اشتباه کنم آخه علاقه هم فاکتور خیلی مهمیه

تست mbti دادی؟ بنظرم اگر درونگراییت غالبه، برو تاریخ

تست دادم مشاوره تحصیلی رفتم همش بی فایده فقط نشست گفت اینطوری هستی اونطوری هستی میگم چه رشته ای برم حالا پنج تا انتخاب گذاشته جلوم واقعا سواد خیلی مهمه توی هر رشته ای اما به شدت درونگرام و البته فقط زمان هوایی که بچه ها دور و اطرافم هستند برونگرام و هیجاناتم رو نشون میدم

دوره روانشناسی چیه؟ فقط با فوق لیسانس میتونی درست حسابی کار کنی

دوره طرحواره درمانی رفتم همینطور برای آشنایی 

من به جای شما باشم میرم سمت علاقه. با علاقه میتونید تا دکتری ادامه تحصیل بدین و در بین این راه موقعیت های زیادی هم برای خودتون ایجاد کنین

رشته روانشناسی هم بازار کار آنچنان خوبی نداره شما باید تا ارشد و دکتری ادامه بدین تا موقعیت شغلی پیدا کنین و حتی بعد از اون هم امکان موقعیت شغلی میتونه نباشه. استاد خود من جز نوابغ روانشناسی بوده که ارشد و دکتری رو تونسته بدون آزمون قبول بشه و سربازی هم با شرایط خوبی که توی تحصیل داشت با چند روز خدمت تموم کرد الان داره حق التدریس کار میکنه با دانشگاه برای ساعتی ۴۰ هزار تومان.

حالا شما ببینید ممکنه تا دکتری هم ادامه بدین ک کار نباشه چه بهتر که رشته ای بخونید که بهش علاقه دارین

من ارشد تاریخ میخونم معلمم امتحان نکن کار خیلی مهم درآمد مهم کاش من ده سال پیش با رتبه صد نمی‌رفتم ت ...

وااااقعا چه خوب که نظر دادید یعنی به نظرتون من اگه به دنبال علاقه ام برم ممکنه پشیمون بشم؟ رتبه صد خیلی محشره آفرین بهتون یعنی شما از همون اول علاقه به تاریخ داشتید ؟ من از چهارم دبستان خیلی این درس رو دوست داشتم و دارم اما یکم مردم و میترسم از آینده و پشیمونی🤦

عزیزم شما برای فروش پکیج تاریخ دبیرستان حتما لازم نیست مدرک تاریخ داشته باشی. همین که به کتاب تاریخ تسلط داشته باشی کافیه. ضمن اینکه فروش در اینستاگرام فنی هست که باید بری یاد بگیری. باید ادمینی و بلاگری و تولید محتوا یاد بگیری. نظر من هم اینه که برای کارای مجازی ، بهتره دونفره شروع کنی تا بقول خودت اگه خواستی وسط راه جا بزنی ، اون نفر دوم هولت بده جلو