2777
2789
عنوان

خواستگار اومده واسم

106 بازدید | 11 پست

خواستگار اومده واسم 

خونوادم خیلیییییی زیاد پافشاری میکننن که فکرات بکن 

ولی من گفتم همون باراول نه 

حالا هرچی میگم نه اونا میگن فکرات بکن 

پسره مغازه داره 

متولد ۷۷هست فکر کنم

خوشگل 

وماشین خونه نمیدونم داررع 

وداداشم به مامانم گفته بهش بگو زودنه نگه پسر خیلیی خوبیه وازش خیلیی تعریف کرده 

ولی من سنم کمه ۱۹سالم تازه 

ومیخوام درسم بخونم تاشاید۱۰سال دیگه هم ازدواج نکنم 

بعد الان جوابشون چی بدم 

داداشم میخواد زنگ بزنه باهام صحبت کنه 🫠🫠🫠که زود جواب نه ندم 

الان چه بهونه ای بیارم 

کنکوری جان برو درستو بخون بچه

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچی رگو دلم نمیخواد ازدواج کنم مگه زوره ولی پسره هموشرایطش خوبه 

اسی لطفا اخرین تایپک منو گزارش بزن

﮼دلخوشیم‌تویی‌میون‌این‌همه‌دل‌مردگی :)" 𝓗𝓸𝓼𝓲♥️🌱                                                             آدونتاسaduantas.احساس‌بی‌قراری‌وناامنی‌به‌خاطرآدم‌هاومکان‌های غریبه و ناآشنا✨️🪴. 

چقدرررر شبیع منیییییییی با این تفاوت من ۱۷ سالمه تو تاپیکام هست برو بخون من جواب رد دادم

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
بگو فعلا قصد ازدواج ندارم سنم کمه واقعاااا الان خیلی زود بری زیر بار مسئولیت درس بخورن شاغل شو بعداا ...

خب همین من اصلااا نمیتونم مسئولیت های زندگی قبول کنم 

دوست دارم حالا حالااا خیلی چیزارو تجربع کنم