2777
2789
عنوان

خانمای متاهل مشورت میخوام لطفا

222 بازدید | 27 پست

۱۶ساله ازدواج کردم

یه پسر۱۰ساله دارم

خیلی خیلی سختی کشیدم

بارها وبارها تاپای طلاق رفتم بخاطر اخلاق ورفتارایی که شوهرم داره

وبخاطر پسرم که بشدت وابسته ی منه نتونستم جدا بشم

پای روی دلم گذاشتم و قناعت قناعت کردم

تا بابدبختی و وام خونه خریدیم

از خوراکم

از لباسم

از تفریحم واز همه چی ‌....

تا شوهر خدانشناسم عادت کرده به این روال و این نخواستن و قناعت کردن من 

تابجایی رسیده که واقعا دیگه حس بی ارزش بودن دارم و فقط کار من شده پختن وتمیز کردن و بچه داری وصدالبته  برده جنسی شوهرم

اینها همه باید به نحو احسنت انجام بشه بدون هیچ حق وحقوقی

شوهرم ماهی ۱۸حقوقشه 

هیچ وقت پول بهم نمیده اگه هم بده بادعوا اونم قبلا۱۰۰ یا۲۰۰بود 

تازگیا بادعوا ۵۰۰

که من بااین پول باید خرج خودم ارایشگاهم دندونام که خرابه یا لوازم ارایشی چیزی بخوام

خرجای پسرم

وگاهی باهاش انتظار داره برای خونه خرید هم بکنم

با این پول

ادامه اش پست بعد میگم....

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  

و اینکه من حق هیچ گونه اعتراضی ندارم اگه چیزی بگم به دعوا میکشونه که اره تو خوشی زده زیر دلت

تو هیچی کم نداری درحالی که این اقا توی این ۱۶ سال یه گوشی برای من نگرفته گوشی خرابه خواهرم دستمه.و سالی یه دست لباس و کفش که اونم بادعواست دیگه بقیه چیزا بماند

یعنی به زبان عامیانه حسرت همه چیز به دل خودمو بچه ام مونده.

تصمیم گرفتم برم سرکار توی شرکت که کار سخت و طاقت فرسایی هم هست . ولی کمی دودلم بخاطر اینکه اگه رفتم شوهرم بخواد روی حقوقم دلخوالت کنه یا تمام اقساط و بدهیهاشو بزاره روی دوش من یا هر بار دعوا کنه که مثلا چک دارم قرض دارم باید کمک کنی

من نمیخوام ذره ای کمکش کنم چون  توی این چندسال به خواسته هام توجه نکرد و نمیکنه و واقعا احتیاج دارم که پولی دستم باشه که بدون دغدغه خرج کنم.

حالا بنطرتون چکار کنم

به راهنماییتون نیاز دارم

چقدر سخته همون پولو بده بهش بگوبرو ببین با این پول تف میکنن تو صورت یا نه 😐

من بودم همون پولو میکردم تو حلقش

﮼دلخوشیم‌تویی‌میون‌این‌همه‌دل‌مردگی :)" 𝓗𝓸𝓼𝓲♥️🌱                                                             آدونتاسaduantas.احساس‌بی‌قراری‌وناامنی‌به‌خاطرآدم‌هاومکان‌های غریبه و ناآشنا✨️🪴. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین ۵۰۰ رو هم نگیر ازش .. بجاش برا دندونپزشکی خودشو ببر تا کارت بکشه خرجای بچتو خودش بگیره .. لباس و اینای خودتو با هم برید تا خودش بخره ..‌ و در اخر ۱۸ برا سه نفر واقعا خیلی کمه 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

[QUOTE=362394076]

نمیگیرم دیگه

تمام راههارو رفتم ولی فایده نداره

مثلا توی فروشگاه تا میبینه من دارم قیمت میگیرم اصلا خودشو گم گور میکنه

تا نخواد چیزی بخره 

و بادعوا همه چیزو تموم میکنه

برو سر کار خوبه

ولی حتی اگه زدتت هم حقوقت رو نده بهش

به هیچ وجه کوتاه نیا

مگه تو این ۱۸ سال از حقوق تو چک میداد که الان حقوق تورو بگیره

یکبار بدی باخت دادی تا آخره عمره کاریت باید بدی

جدی و محکم باش

خرج فقط خودت و پسرت میکنی و به خیر باشه انشالله برات

[QUOTE=362394076]نمیگیرم دیگهتمام راههارو رفتم ولی فایده ندارهمثلا توی فروشگاه تا میبینه من دارم قیم ...

دعوا کنه مگه چی میشه؟؟؟ برو تو مغازه مانتو و اینا همه چی بردار بیا بیرون شوهرت مجبوره کارتشو بکشه حتی کتکم ک زد پر رو باش کم نیار روشو کم‌کن ... 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بستگی به شهرش داره و اینکه خونه مال خودشونه و اجاره نمیدن

درسته 

ولی وقتی برای خودش کفش ۱۸۰۰

یا کت ۲۵۰۰ بخره

یا برای خودش بدون دغدغه خرج کنه

و حتی منو پسرم ارزوی هرچیزی رو داسته باشیم 

این درست نیست واقعا