2777
2789

حالم خوب نیس، ناراحتم، دو روز مونده ب پریودم از طرفی مامانم رو مخمه

نامزدم رو مخمه

از همشون خستم بگین یه بازی یا یه نرم افزاری ک حالمو خوب کنه

من کالاف میزنم کله حرصم خالی میشه

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم)                            حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم         https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656              ‏مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شریف آباد بازی می کنم قشنگه😁

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

برو یوتویب و کلیپهای مورد علاقت ببین

کلا همه چی از یادت میره

سعیدم🤩شاغل و مجرد😜😁🥳🤣بیخیال گذشته،آیندتو بساز😇 روح و این مزخرفات چیه!!!!نمیدونم این چیزارو واسه کی میگید ولی خواهشا از این اراجیف دست بردارید.بجاش بگید بخندید و مثل همیشه خوش باشید دوست گرامی👍

یه بازیه ک اینشکلیه 

سرتو بلند میکنی و ۱۰ با میزنی به لبه تخت 

اینقدر میزنی تا خون بیاد 

تا دیگه بر نگردی بگی مامانم رو مخمه

ادم راجع به مامانش اینجوری میگه؟؟؟

جوانی ام به مو رسیده😔😔