2777
2789

هرموقع نزدیک پریودم میشه دردای پریودی میاد سراغم میفهمم این ماهم خبری نیس ولی میگم شاید ی مجعزه بشه 🥲

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.    🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم
شنیدم بارداری هم مثل دردای پریودی دارهرفتی دکتر؟

اره تحت نظرم هرماه همینطوری میشم ولی پریود میشم

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.    🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثل مني مال من ديگه تقريبا ميشه سه سال ، ديگه دعا هم نميتونم بكنم چون هر بار دعا ميكنم و نميشه استرس همه وجودمو ميگيره ديگه ازش گذشتم  

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
مثل مني مال من ديگه تقريبا ميشه سه سال ، ديگه دعا هم نميتونم بكنم چون هر بار دعا ميكنم و نميشه استرس ...

خسته شدم انقد دعا کردم

خب چیکارا کردی برای بچه دار شدنکار هایی که کردی بهم بگو اول بگو چند ساله اقدامیمن یه پا دکتر شدم برا ...

تقریبا یک سال داروهای تقویتی داده فعلا هم تنبلی تخمدان دارم هم کیست

خب چیکارا کردی برای بچه دار شدنکار هایی که کردی بهم بگو اول بگو چند ساله اقدامیمن یه پا دکتر شدم برا ...

عزیزم به نظرت بعدازسقط وکورتاژ چندماه بایدصبرکنم برا اقدام

سنم بالاس زیاد فرصت ندارم

تقریبا یک سال داروهای تقویتی داده فعلا هم تنبلی تخمدان دارم هم کیست

یه سال که چیزی نیست 

سالم سالم هم باشی یه سال نرماله اینقدر اه ناله نداره

و اینکه دارو تقویتی فایده نداره فقط وقت تلف کردنه

برو پیش متخصص نازایی بگو بچه میخام

اون برات همه چی مهیا میکنه

احتمالا هنوز عکس رنگی هم ندادی یا ذخیره تخمدان یا تعداد فولی های غالبت

دعا عالیه ولی همش دعا کار ساز نیست برو دنبالش اگه واقعا بچه میخای

خدا میگه از تو حرکت از من برکت

عزیزم به نظرت بعدازسقط وکورتاژ چندماه بایدصبرکنم برا اقدامسنم بالاس زیاد فرصت ندارم

من سقط کردم دکتر بهم سه ماه استراحت داد با دارو های تقویتی قوی 

مطمئنم کمتر از سه ماه نمیشه وقتی سه ماهت شد برو چکت بکنن ان شالله نتیجه میگیری