2777
2789

این چند وقته با یه پسری تو دانشگاه آشنا شده با هم تو رابطه‌‌‌ان من تا امشب فکر می‌کردم فقط همین یه نفر تو زندگیشه

تا اینکه امشب تولد یکی از آشناهای دوستم تو کافه بود خلاصه منم باهاش رفتم گفت که اونجا پسرخاله‌اش هم هست و تو فامیل یه جورایی همه‌ اینا رو اینجوری میبینن که در آینده ازدواج میکنن و این جرعت نداره بگه نمیخوادش درحدی که مثلا میخواد بره جایی مامانش میپرسه پسرخاله‌ات خبر داره؟

خب تا اینجا اوکی بود

بعد از ترس پسره نه آرایش خاصی کرد موهاشو هم جمع کرد بالا ساده بست شالشو هم یکم کشید جلو

ولی وقتی رفتیم یه جوری با پسره رفتار میکرد که انگار میخوادش پسره باهاش مهربون بود هواشو داشت ولی شدیدا حساس بود درحدی که فهمید یکی از دوست‌های دختر تو دانشگاه رو دوستم بوس کرده قاطی کرد

ولی دوستم هم یه جوری رفتار می‌کرد انگار  میخوادش مثلا از غذای اون خورد بعدش بدون اینکه اون بگه از غذای خودش میذاشت دهن پسره

حقیقتا نسبت به دوستم حس بدی گرفتم من دوسش داشتم حس خوبی بهش داشتم ولی امشب...

میگم شاید از ترس باشه ولی حس کردم دیگه زیادی مهربون

از طرفی هم میگم خب پسری که باهاش تو رابطه‌اس چی

اصلا دلم نمیخواد قضاوتش کنم فکری راجبش کنم ولی گیجم برام قابل درک نیست خب اگه نمیخوادش چرا نشون نمیده چرا از همین الان این ماجرا رو بهم نمیزنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فیلم ترکیه ای شده

تقریبا

خب ببین از قبل میگفت که پسره رو نمیخواد و چقدر رفتارهاش رو مخه

توقع نداشتم اینجوری اوکی باهاش رفتار کنه

شاید هم از ترس بود رو حرف پسره حرف نمیزد 

درحدی که می‌خواست از کنارش بلند شه کنار من بشینه ازش اجازه میگرفت

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
چی بگم دخترا خیلی عجیب شدن یه دل و صد تا دلبر

حس میکنم خیلی می‌ترسه 

ببین مثلا میخواست از کنارش بلند شه کنار من بشینه از پسره اجازه می‌گرفت 

تقریباخب ببین از قبل میگفت که پسره رو نمیخواد و چقدر رفتارهاش رو مخهتوقع نداشتم اینجوری اوکی باهاش ر ...

تو خلوتت بپرس ببین چی میگه 

بعد به ما هم بگو

کنجکاو شدیم🤣😂

بپرس خوب جریان چیه میگی دوس ندارم ولی غذای توفیشم میخوری

دیگه به قضاوت کردن ما نیس کهمعلومه کار دختره خوب نیسلاشی بازی مدرن

من کلا گیج شدم نمیدونم چی به چیه

ولی خب میگم شاید چون خیلی می‌ترسه اینجوری رفتار میکنه 

ببین مثلا میخواست از کنار پسره بلند شه کنار من بشکنه ازش اجازه می‌گرفت

یا میگفت میخواد بیاد خونه‌ی ما پسره گفت نه بعد صحبتش شد پسره با لحن تهدیدآمیز چندبار پرسید اجازه‌ات دست کیه تا دوستم بگه اون