2777
2789
عنوان

این خیانت بنظرتون

39 بازدید | 3 پست

ما دوماه تو رابطه ایم ماه اول بهش شک کردم چون همین که گوشیشو میگرفتم دستش انگار هول میکرد اصلا حس خپبی نداشتم رفتم گشتم گوشیشو پیش خودش با اینکه میگفت نمیزاره ببینم گفتم اگه نزاری بینم بزا همیشه میرم واقعا میخواستم برم بعد رفتم دیدم با یکی از همکلاسی های دانشگاش رفته دیت اسمشو سیو کرده مریم گلیم ولی بعد دیت هیچی باهم حرف نزدن حدود بیست روز گفت واسه قبل توعه منم قبول کردم یه هفته بعد باز گفتم گوشیتو بده رفتم باز پیادش این بار از سیو پاک کرده بود بعد همه پیا ما درحد هم کلاسی بود بغیر از اون که بهش گفت امروز سرکلاس خوشگل شده بودی کلی دعوا کردم بعدش باز معذرت خواهی کرد اینا بخشیدم اسم منو سیوه نمیکنه میگه مامانم میبنه داستان میشه 

بعد اسم اون مریم گلیش بود اصلا حالم خپب نیست خیلی ناراحتم حالم ازش بهم میخوره چرا موندم اخه

اه کات کن بابا حوصله داریااا

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

این پسره بدرد نیخوره بندازش دور

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم)                            حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم         https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656              ‏مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاشیه تمام .تو چقدر ساده ایی .کات کن

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️