2777
2789
عنوان

میگرن وحشتناک توروخدا کمکم کنید

132 بازدید | 25 پست

دوباره مدتیه میگرن شدیدم برگشته ، سرم میسوزه از درد ، از گردن شروع میشه می‌کنه به یک طرف سرم و چشمم

خسته شدم انقد دگزا زدم

قبلاً یکی از بهترین های دکترای تهران رفتم قرصاش هم خیلی گرون بود هم خواب آور گذاشتم کنار 

خب آخه من چقدر درد بکشم الان یکماه تقریبا هر روز درد میکشم ، دردش یجوریه که انگار مغزم داره میسوزه😞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سلطان میگیرن عالم بشریتم

رعایت رژیم غذای

نداشتن استرس 

دوری از جاهای پر نور و پر صدا

خواب کافی

درمانه میگرنه

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

باید درمانت رو ادامه میدادی من بچگی قرص خوردم تا ی سال منع غ ایی رو رعایت کردم تا بهتر شدم. وگرنه بچگیم هفته‌ای ی بار حالم بد میشد از شدت سردرد 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
من سلطان میگیرن عالم بشریتمرعایت رژیم غذاینداشتن استرس دوری از جاهای پر نور و پر صداخواب کافیدرمانه ...

غذا که زیاد فست فود و چای میخورم

ولی بقیه رو رعایت میکنم

هیشکی عین من درد نمی‌کشه گاهی فکر میکنم تو سرم توموره

غذا که زیاد فست فود و چای میخورمولی بقیه رو رعایت میکنمهیشکی عین من درد نمی‌کشه گاهی فکر میکنم تو سر ...

همون فست و فود 

برا میگرن کافیه

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

منم میگرن دارم ، قبلا سالی یکبار حجامت عام انجام میدادم و فصد پیشونی ، تا یکسال راحت بودم ، الان حنا میذارم کف پام شب تا صبح ، تا الان ۱۴-۱۵ بار گذاشتم ، دیگه مثل گذشته سردرد نمیگیرم ، قبلا اگه گرسنه میشدم یا عصبی میشدم و داد میزدم ، تا چندروز درد میکشیدم و به زور قرص ، بعد چندروز خوب میشدم

منم میگرن دارم ، قبلا سالی یکبار حجامت عام انجام میدادم و فصد پیشونی ، تا یکسال راحت بودم ، الان حنا ...

یکبار شب تا صبح پامو حنا بستم صبح با سردرد بیدار شدم

بعد فهمیدم بهم نساخته چون طبع بدنم سرده😔