2777
2789
عنوان

همش تحت کنترل بودم ازبچگی تاالان

78 بازدید | 11 پست

مادری متعصب ومذهبی دارم ک دوران مجردی نمیذاشت بیرون برم مگه فقط باخودش!رو حجابم گیرمیداد یا ظاهرم الانم بهش میگم میگ ده سال پیش همه همین جوری بودن الان مردم راحتن اون زمان همین بود! بعدم ازدواج کردم شوهرم گیرمیداد رو حجابم و ظاهرم گفت چادری شو دید سختمههه دلش سوخت ولی میگه مانتویی سنگین باش لباس روشن نپوش ظاهرنما نباشی الانم گیرداده مخالفه بلاگریه میگه هیچ مدل عکسی حتی باحجاب ازخودت نذاری تو نت منم همه رو پاک کردم گفتم وقای مخالفی چکارکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نذار واست تصمیم بگیرررن حرفتووو بزن مخالفت کن چرا همش تو کوتاه بیای ؟ جرا تو ساکت بشی؟ تو فقط یه بار دنیا میای پس هرجور دلت میخواد زندگی کن

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

کاری به مادر شما ندارم اگر خودت اکی هستی ولی اغلب پدر مادرا واقعا خودخواهن و بچه رو جز ملک و املاک و داشته هاشون میدونن اصلا به فکر تاثیر گندی که روی تاخوداگاه و زندکی ایندش میذارنم نیستن🤦🏻‍♀️

نذار واست تصمیم بگیرررن حرفتووو بزن مخالفت کن چرا همش تو کوتاه بیای ؟ جرا تو ساکت بشی؟ تو فقط یه بار ...

زنگ زده چرااا عکس کذاشتی حالاعکسم باحجاب بود پاکش کردم من دارم جدامیشم گفتم گیییر بده بهم عیب نداره فعلازنتم

کاری به مادر شما ندارم اگر خودت اکی هستی ولی اغلب پدر مادرا واقعا خودخواهن و بچه رو جز ملک و املاک و ...

اره متاسفانه الانم سنم بالاس خط ونشون میکشه برا بعد طلاقم منم سرش داد زدم خستم کرذن

زنگ زده چرااا عکس کذاشتی حالاعکسم باحجاب بود پاکش کردم من دارم جدامیشم گفتم گیییر بده بهم عیب نداره ...

تو ک داری میگی داری جدا میشی پس لزومی نداره دیگ حرفشو گوش کنی تا الان گوش میکردی اشتباه میکردی از الان به بعد نکنن مثلا بزار میخواد چکار کنه؟ داد بزنه؟ خب بزنه ؟دعوا کته خب کنه تاکی دیگه میتونه جیغ و داد کنه بلاخره کوتاه میاد بزار اون کسی که کوتاه میاد اون باشه نه تو

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
اره متاسفانه الانم سنم بالاس خط ونشون میکشه برا بعد طلاقم منم سرش داد زدم خستم کرذن

داری جدا میشی اصلا برات مهم نباشه شوهرت رو بلاک کن که پست ها و استوری هات رو نبینه بعدشم اگر جدا شدی دیگه نذار اطرافیان برات تعیین تکلیف کنن و آزارت بدن بزار به مدت هم به دل خودت زندگی کنی مگه آدم چقدر عمر میکنه