2777
2789
عنوان

عشوه های دخترخالم واسه شوهرمممم😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 36532 بازدید | 484 پست
الان تصميم تون چيه؟ مى خواين با همسرتون ادامه بدين؟ تو عقدين ؟

نه دوسال نیم ازدواج کردم خانوادم متعصبن ما کورد کلهریم خانوادم اینجوریه که با لباس سفید رفتی با کفن برمیگردی

تصمیم اینکه هیچوقت از این مرد بچه دار نشم به هر نحوی شده بکشونمش شهر خودم مستقل بشم بعد جدابشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پدربزرگم همیشه بهم یه چیزی میگفتمیگفت دخترم از سگ هار از دیوار شکسته و از زنه خراب دوری کن راستم میگ ...

خودتو تو چه جهنمی انداختی

واقعا خاک تو سر اون همسایه هایی که پیششون تحقیق کردین

من از شوهرم 4 سال بزرگترم شوهرمم ادم درستی نیست ولی اگه بری تاپیکامو بخونی متوجه میشیخانواده من بشدت ...

حتما با يك مشاور دانا صحبت كنيد

تو تاپيكهاتون ديدم كه خيلى هم زيبا هستين واقعا حيف شماست

الان دوره بدى شده چون حيا از بين رفته و اينكه شما نمى تونيد همه جا همسرتون رو كنترل كنيد اگر مرد يا زنى بخواد بدون اينكه همسرش متوجه بشه ميتونى خيلى كارا بكنه

اما من فقط يك برش كوچيك از زندگى شما رو خوندم و مشاور هم نيستم اما از نوع نوشتارتون احساس كردم حيف شماست اگر اين مرد لايق شما نيست به پاش بمونيد

اما بعضى اوقات وقتى همه چيز رو كنار هم ميگذاريد مى بينيد كه ارزش داره

اميدوارم از اين به بعد فقط روى خوش زندگى رو ببنيد

براتون آرزوى يك زندگى سالم و سعادتمند رو دارم😘

خودتو تو چه جهنمی انداختیواقعا خاک تو سر اون همسایه هایی که پیششون تحقیق کردین

خیلی شوهرم ادمه زبون بازیه خیلی

بدجور تو دردسر افتادم خدا لعنتشون کنه که راست نگفتن بما

حتما با يك مشاور دانا صحبت كنيدتو تاپيكهاتون ديدم كه خيلى هم زيبا هستين واقعا حيف شماستالان دوره بدى ...

هروز فک میکنم من چطور زن این شدم هروززز اما جایی برای رفتن ندارم انتخاب بین بدو بدتره 

حتما با يك مشاور دانا صحبت كنيدتو تاپيكهاتون ديدم كه خيلى هم زيبا هستين واقعا حيف شماستالان دوره بدى ...

هروز فک میکنم من چطور زن این شدم هروززز اما جایی برای رفتن ندارم انتخاب بین بدو بدتره 

چه خوب گفتی اگر بچه داری فاصله تو خیلی خیلی کمرنگ کن

دوتا دارم پسر و دختر . یه بارم با پسر من که ۲سالش بود چسبونده بودش به دیوار میگفت بیا زن و شوهر بازی کنیم و لباشو چسبونده بود نفهمیدم چطوری پرتش کردم بیرون به مادرشوهرم گفتم اینکارو کرد دیگه پایین نفرستش

بهش رو نمیدم هروقت بیاد خونه مادرشوهرم درو باز نمیکنم براش مگر اینکه خودم کنارشون بشینم و چهارچشمی حواسم باشه چون بی نهایت به لطف گوشی و اینستا چشم و گوشش بازه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

ل....ب بازی یعنی چی؟؟🥺🥺🥺

لب منظورم بود

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست