2777
2789
عنوان

عشوه های دخترخالم واسه شوهرمممم😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 36841 بازدید | 489 پست
ببخشيد اينو مى پرسم اما دختر پسر عموى همسرتون نمى ترسه آبروش بريزه ؟ سنش اونقدر كم نيست كه متوجه اين ...

عزیزم الان یکی مثل من یکی مثل شما فکر ابرو هستیم درستع؟؟

میگم اصلا خانواده درستی نداره یعنی مهم نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونی چه شری بپا کردم انقدددد عشوه امد شوهرم داشت خام میشد ولی در نطفه خفش کردمولی کاش میشد عکسشو ...

بخدا چه چیزایی ادم میشنوه 

بچه۱۴ ساله باید سر درس و مشقش و بازیش باشه 

بزن پارش کندخترخاله من جرات این کارو نداره میدونه پدرش زندش نمیزاره همین الانش کتک کم نخورده

ببین تو دستت باز تره چون دختره از طرف خودته ولی من از خانواده شوهرمه 

بعد تو میگی پدرش میترسه ولی میگم ابنا خرابن مادرش این کاره اس مادربزرگش گندش همه جا در آمده 

چه وحشتناكواكنش همسرتون چى بود؟

من نمیدونستم اینا اینجورین بخدا آمدیم تحقیق خدا لعنتشون کنه بما راستشو نگفتن بعد از ازدواجم به همسایشون گفتم خدا لعننتون کنه ما امدیم تحقیق شما بما نگفتین گفت بخدا ما ترسیدم اینا کلا خانواده درستی ندارن

چه جراتى كردين كه با همچين خانواده ايى وصلت كردين؟

ما هفت پشت غریبه ایم بخدا تحقیقم کردیم من بعد از عقد فهمیدم هماسیه ها خب گفتن بعدش کاشی به عمل امد که از ترسشون بوده

بخدا چه چیزایی ادم میشنوه بچه۱۴ ساله باید سر درس و مشقش و بازیش باشه

الان به شوهرم گفت باید از این شهر بریم من اصلااا نمیخام هبچکدوم از اعضا خانوادتو ببینم دوسال کاملا قط رابطم باهاشون

الان به شوهرم گفت باید از این شهر بریم من اصلااا نمیخام هبچکدوم از اعضا خانوادتو ببینم دوسال کاملا ق ...

آفرین ولی من اگر جات بودم دختره رو به بار کتک میبستم 

وقتی خانواده اش تربیتش نکردن جامعه تربیتش میکنه

وای یعنی چقدر اوضاع بد شده اگر یه تو دهنی بزنیش درست میشه😑

ببین اصلاااا اونجوری نیس پارسال رفته بودیم باغ شوهرم گفت جمع کن میریم گفتم چیشد گفت دختره امده بمن گفته بیا بریم.... دیگه از پارسال باهاشون قط رابطه کردیم

ببین اصلاا  هر زه ان همه میدونن

همسرتون تو اين خانواده تربيت و بزرگ شدن ؛ يعنى مشكل تون با رفتن از اين شهر حل ميشه؟

من از شوهرم 4 سال بزرگترم شوهرمم ادم درستی نیست ولی اگه بری تاپیکامو بخونی متوجه میشی

خانواده من بشدتتتت مذهبی متعصبن خواهرشوهرم شمارمو داده بود به یه اقا مزاحمم میشد

وقتی فهمیدن هشتا ماشین از شهرمون امدن حسابی شوهرمو کتک زدن الان شوهرم میترسه حسابی ادب شده

آفرین ولی من اگر جات بودم دختره رو به بار کتک میبستم وقتی خانواده اش تربیتش نکردن جامعه تربیتش میکنه

پدربزرگم همیشه بهم یه چیزی میگفت

میگفت دخترم از سگ هار از دیوار شکسته و از زنه خراب دوری کن راستم میگه اینا جن دن بی حیان هبچی براشون مهم نیست ولی من ابرو دارم 

مادربزرگش دیروز بمن زنگ زده بود میگفت میام دم درتون شلوارتو میکنم