2777
2789
عنوان

عشوه های دخترخالم واسه شوهرمممم😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 37731 بازدید | 495 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجیبه 

بعد من دوازده سالم بود همه فکر زندگیم این بود از مامانم پول بگیرم برم تو کوچه با دخترای همسایه مون خوراکی بخریم بریم بازی کنیم👩‍🦽

عجیبن این دهه نودیا قابل تحمل نیستن 

با منی که رو کل دنیای سینما کراشم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید😔😂

اگ دختر عمه بود دیگ هیچی

👌😂

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

من دیروز تاپیک زدم دختر پسرعمو شوهرم ابن کارا میکرد تاز اون 14 سالشه کاملا معلومه رو شوهرم کراشه

تا پری شب براش عکس نود فرستاد دیدی ادم چقد بدش میاد

بعد زنای وحشی اینجا بهم حمله کردن که اره برو توبه کن...

ولی خانمای عاقل اینجا کلی باهم خب حرف زدن

بابا پورنگ مجرده....تازه مجری بوده.سلبریتی زمان خودش بوده....شما دستت بهش نمیرسیده....😁...بعدشم گری ...

دیروز یکی تاپیک زده بود درهمین مورد 

یادمه پارسال هم گفت که دختر پسر عموی شوهدم هی ناز میکنه و عشوه میاد میخام قطع رابطه کنم شوهرم میگه 

الان دیگه قطع رابطه بودن ،دختر عکس نود فرستاده برای شوهر این زنه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔

مادرش باید ادب یادش بده 

من یادمه فقط 10سالم بود جلوی دامادمون دراز کشیده بودم با داداشم داشتیم گوشی بازی میکردیم 

مامانم صدام زد بیا رفتم جوری دعوام کرد کتک نه ها تو همون بچگی فهمیدم نباید جلو شوهر مردم ولو شد  

حالا دامادمون یه مرد چشم پاکه ها

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه