2777
2789
عنوان

عشوه های دخترخالم واسه شوهرمممم😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 18479 بازدید | 374 پست
یعنی چی غیرقابل کنترله.اینطوری باشه.که نمیشه هیچ بچه ای رو کنترل کرد.که اینم نیست.....حالا قانونی که ...

بخدا انقد خواهرم ۸ سالشه یه موقع هایی مامانم فیلم ترکی میبسنه گفتم هزار بار بهت گفتم جلو این نگاه نکن دیگه نگاه نمیکنه ،

بابام ولی خییلیییی حساسه درسته یه روزایی میگم چقد به من سخت گیری کرد بعد که االان شده۲۲ سالم میگم وایییی خدایا شکرت،🙂اون اگ این سخت گیرریارو اون دوره نمیکزد معلوم نبود با چند تا پسر دوس شم با کیا بگردم،چقدرر ازم سو استفاده بشه 

تقصیر پدرمادره هرچی که هست 

تا دیپلم به من گوشی ندادن 

دیگه دوسال اخر بود مجازی شد درسا 

اوردن گوشی دادن اونم میگفتن صبح درسارو فیلماشو ببین غروب میزاشت گوشیو گاوصندق 

همون باعث شد جهت پیدا کنم،

درسته رشته مورد علاقم نشد وپشت کنکورم اما سه سال ماماسی قبول شدم پرستازی قبول شدم رادیولوژی قبول شدم و بابام باز میگه کار نکن هیچ کاری نکن فقط بخون پزشکی بیاری،

دوره ۱۰ تا ۱۸ دختر بدترین دورانشه 

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانههههحالا من خودم از ۱۴ ۱۵ سالگیم با همسرم دوست بودم و خب اتباه ترین کارو کردم🫥

ماشالله چقد زود دست به کار شدی

ولی خب مراقب اون دختر خالتم باش ب روش نخند

دختر ۱۱ ساله اینستارو ندیدی نامزدش ۲۶ سالشه😕😕😕

واسه شادی روح پدرم فاتحه میفرستی؟🖤💔

ماشالله چقد زود دست به کار شدیولی خب مراقب اون دختر خالتم باش ب روش نخنددختر ۱۱ ساله اینستارو ندیدی ...

تبریزیه

میشناسم کین

خواهر پسرم ۱۰ سالگی شوهر کرده

رسمشونه

لایک نکن خواهر منننن  
آخه خیلی بچست:(همه ما این دوره هارو گذروندیم...من الکی نمیخوام نظر بدم و فاز روشنفکری بگیرم ولی چون ...

شوهر استاتر بچه نیس 

اما خب به این فک کن اون بشه ۱۴ ،۱۵ شاید یهو یه درصد یه درصد تو ذهن شوهر استاتر یچیزایی بیاد خدایی نکرده همه جوانبو باید درنظر گرفت 

بخداااااا دروغ نمیگم نمیخوامم بد بین باشن همه اما تو یه روستا اطراف شهر ما زنه زایمان میکنه خانوادش روستای دیگه ای بودن شوهرش هی میره خواهر زنشو میاره پیش زنش باش تنها نباش ۱۴ سالش بوده خواهر زنه،هی میبره میاورده یهو عاشق هم میشن 

زنه رو با یه بچه ول میکنه مرده با دختره فرار میکنن🙂🙂

ببین چقدرررررر زمونه خراب شده

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........