2777
2789
عنوان

عشوه های دخترخالم واسه شوهرمممم😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 38267 بازدید | 496 پست
این چه سنِ عنیهمنو دوستم کلاس ۴_۵ اینا بودیم یه مغازه دار بود قد ۱۱۰،قیافه مهران رجبی کلا یه پکیجِ ک ...

من کلاس چهارم عاشق پسر همسایه مون بودم 

تو کوچه فوتبال بازی میکردن پسرا . ما میرفتیم تشویق . هر کی رو یکی کراش بود

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولش کن این دو روز دیگه بزرگتر شد خودش یادش میاد صورتشو چنگ میندازه😂😂😂

فقط یه بار باهاش تنها بودی بگو من که خیلی رو شوهرم حساسم هرکی نگاهش کنه چشاشو در میارم😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

کسی ک باید حواسش ب این دختر باشه مادرشه

نه بابا این چیزا عادیه تاپیک منو ببین یه خاطره مثل همین گفتم...بعدش خوب میشن من خودم بچه بودم کراشم پورنگ بود عصرا که می‌شد میزدم پورنگ خودمم یه گوشه ایستاده دهنم تا بناگوش باز گریه میکردم واسش اونم اردک تک تک میخوند😂مامانم میگفت چه مرگتتته چرا آروم نمیشیییی کار هرروز این ساعت گریس دیوونم کردی😂😂😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

نه بابا این چیزا عادیه تاپیک منو ببین یه خاطره مثل همین گفتم...بعدش خوب میشن من خودم بچه بودم کراشم ...

البته من بلوغم تازه نبودم خیلی سنم کم بود🥴

اون الان واقعا بچه اس..ولی بعضی رفتارها اگه جلوش گرفته نشه ادامه دار.میشه....چندسال بعد خودت اذییت میشی....یا جدی با مادرش صحبت کن.یا خودت جوابشو بده.چون چندسال دیگه تفاوت سنی زیادی با همسرت نداره....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
نه بابا این چیزا عادیه تاپیک منو ببین یه خاطره مثل همین گفتم...بعدش خوب میشن من خودم بچه بودم کراشم ...

اخه بعضیا بزرگ شن خطرناک میشن نگاه بخودت ننداز خواهر 

البته ک درسته تو این سن طبیعیه این حسا ولی خب کاش مادر حواسش باشه ک ب زندگی کسی لطمه نخوره گاهی سر بچگی ممکنه هرخطایی بکنه