2777
2789
عنوان

عشوه های دخترخالم واسه شوهرمممم😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 38917 بازدید | 503 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترجاریم ۸سالشه بماند که گوشی بدون رمز داره و لوازم ارایش هم داره دیشب خونشون بودیم دیدم با اون یکی ...

آخه دختر ۸ ساله چرا باید گوشی داشته باشه !!!

همون گوشی کار داده دستش 

تو رو خدا برا حاجت دلم صلوات بفرستید 🥺🤲🏻❤

وای اره منم یبار خونه یکی از فامیلامون رفته بودم مهمون داشتن رفتم طبقه بالا نماز بخونم صدای خنده دوت ...

بهترین کارو کردی من به جاریم گفت جاریم دعواش کرده میگه برام چشم غره میرفت

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

جوابت عالی بود😜😁

انقد زبون درازه که حد نداره

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

آخه دختر ۸ ساله چرا باید گوشی داشته باشه !!!همون گوشی کار داده دستش

بدم کار داده دستش . خیلی چیزارو میفهمه که تن و بدن ههمونو لرزونه

دخترجاریم ۸سالشه بماند که گوشی بدون رمز داره و لوازم ارایش هم داره دیشب خونشون بودیم دیدم با اون یکی ...

یا خدا😶😶

https://daigo.ir/secret/1706526649// ️زمین گرده و کارما کاربلد...//تو دنیایی ک ی روزی روح خودمم ترکم میکنه... از بقیه باید چ انتظاری داش

بگو چشاتو در میارماا شوهرمو نگا نکن

وا عقده داره مگه حالا کسی شوهرشو نمیدزده هم دختره هم شوهر اسی میدونه بنده خدا تو بلوغه رفتارش طبیعیه

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

الان عشوه های دختردایی شمارو خوندم پریروز تاپیک عشوه های دختر عموی ۱۲,۱۳ساله ی شوهر یکی دیگه ...چه ز ...

مشکل همیشگی منه

چند هفته پیش چند ماه پیش درموردش تاپیک زدم

لایک نکن خواهر منننن  
وا عقده داره مگه حالا کسی شوهرشو نمیدزده هم دختره هم شوهر اسی میدونه بنده خدا تو بلوغه رفتارش طبیعیه

چون این نوجوان دریده هست اگر هم کسی کراش بزنه به طور مخفیانه کراش میزنه نه تابلو بازی دربیاره که مشخص قصدی داره

من یک زن قدرتمند هستم😉😎‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌فمینیست هستم؟نمیدونم😐 ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ کاش در روز بیشتر از 6 تاپیک میتونستم بزنم سوالات زیادی ذهنمو درگیر کرده 😐کاربری سال 98 داشتم به صورت ناعادلانه ای در جبهه ی دعوا حق علیه باطل ترکید😒😒  ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌آقا درخواست نده من مخالف حضور مردا در این جهان هستم هر مردی درخواست دوستی بده میشورمش ميندازمش رو بند رختا🤬🤬🤬🤬🤬 مردهای خاله زنک تو سایت زنونه چیکار میکنید