2777
2789
عنوان

عشوه های دخترخالم واسه شوهرمممم😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 36993 بازدید | 490 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازدواج توسن پایینم جذابیتای خودشو داره😅بعضی دخترا خیلی ازدواجین کلاس پنجم براشون دیر هم هست که زود ...

اخه نه پریود میشه نه سینه داره

هنوز میاد با پسر من که ۸ سالشه خاله بازی میکنن😐

🤣🤣🤣🤣

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

این بچه طفلک احتمالا هم پدر و مادرشو باهم دیده و جلوش ملاحضه نکردن.‌هم اینکه احتمالا کسی این بچه رو ...

متاسفانه بچه خودشون نیست از پرورشگاه اوردن برای همین جاریم زیاد براش مهم نیست که چطوری داره بزرگ میشه زیر دست ۱۰۰نفر بوده تا الان 

همه چی براش فراهم کردن ولی به تربیتش اونجوری که باید اهمیت ندادن

دلم براش خیلی میسوزه ولی خب بچه های خودم تو الویتن برام

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

همچین میگی 12سالشه بچس خودت هم 19سالته و بچه ای ولی ازدواج کردی انقدرام بچه نبینش اگه بچه بود برا سوهرت خودشیرینی نمیکرد

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
نذار شوهرت بفهمه یا حساس بشه ببخشید ولی مردا بفهمن یکی چندبار نخ میده نمیگذرن لزش

وای وای بخدا همینه حرفت درسته شوهرم چ خوشگل هایی رو تو فامیل و اطراف مون دید ولی کاری نداشت ب کسی اما آبجیم هی خودشو میچسبوند بهش منم احمق بودم میرفتم با شوهرم دعوا میکردم چرا بهش چیزی نمیگی خودت می بینی از قصد می‌چسبه بهت یا میگفتم طوبی هی از تو میپرسه اعصابم خورد میشه شوهرم بیشتر وا میرفت😭

همچین میگی 12سالشه بچس خودت هم 19سالته و بچه ای ولی ازدواج کردی انقدرام بچه نبینش اگه بچه بود برا سو ...

دقیقاً.....اگه روشن نیستی استارتر .بیا ما روشنت کنیم.جبهه هم نگیر.این بچه ای که میگی ۵سال دیگه میشه یه زن گنده