2777
2789
عنوان

عشوه های دخترخالم واسه شوهرمممم😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 18479 بازدید | 373 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای من ۱۲ سالم بود رو پسرعموی بابام کراش زده بودم اونم همین حدودا سنش بود

عصوه خرکی نمیومدم ولی جلب توجه چرا خیلی بهش میچسبیدم البته مجرد بود

اونم همش برام کادو میگرفت واویلا بود اصن(چون بابام مثل باباش بود منم مثل خواهرش میدید)😂

خلاصه الان ک یادم میوفته دلم میخواد یا من بمیرم یا اون😂

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
دوتا دارم پسر و دختر . یه بارم با پسر من که ۲سالش بود چسبونده بودش به دیوار میگفت بیا زن و شوهر بازی ...

این بچه طفلک احتمالا هم پدر و مادرشو باهم دیده و جلوش ملاحضه نکردن.‌

هم اینکه احتمالا کسی این بچه رو دستمالی کرده و شهوتش باز شده‌ 

‌بیچاره این بچه قبل از عاقل و بالغ شدن گند زده شده به زندگیش... و خدا میدونه بچگی چند نفرو خراب کنه...

مورد اینطوری داشتیم

یه دختر کاملا ساکت درسخون تو فامیل داشتیم که هم شهوتش باز بود!! هم چشم و گوش باز. چون پدر و مادرشو میدیده‌ 

هممونو بدبخت کرد و چشم و گوشمونو باز کرد

واسه تو که خوبه دختر خالته و بچست

منکه خالمه و یه بچه ۴ ۵ ساله هم داره و این رفتارهارو با شوهر من داره چی بگم😂

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم🥺طفلی هم تنهاست هم سردشه🥶🥲🫠هروقت خیلی غصه داشتی با خودت این جمله رو تکرار کن "این نیز بگذرد"🍀🌻تو یه الماسِ💎 نابی پُرِ نورِ دلت🩵

😂😂😂😂😂نوه خاله من ۴ سالش بود عاشق من بود میگفت من بزرگ بشم با تو ازدواج میکنم منکه ازدواج کردم به شوهرم چشم غره میرفت اخمش میکرد واااااییییی دلم براش میرفت به شوهرم میگفت من دشمن تو هستم😅😅😅😅

یاد اون افتادم میگفت الوووووو اقاااااااا محمــــــــــــــــــد

نبودن هایی هست که هیچ بودنی جبرانشان نمی کند           و ادم هایی هستند که هرکز تکرار نمی شوند.                       و تو انگونه ای مادر... 🥀🖤