2777
2789
عنوان

من قراره سوراخ بشم 😐😬😒

999 بازدید | 15 پست

من یه خاله دارم این مجرده 

حدودا ۴۰سالشه 

هررررجا بره یه استوری میزاره از رو بیکاری

ینی قشنگ تا یه ماه آدمو سوراخ میکنه 

بعد استوریاشو نگاه نکنم ، در اولین فرصت که ببینتم میشینه بازخواستم میکنه که فلان استوری و پروفایلمو ندیدی؟ 

الان تولد پسرداییم بوده،  بعد قرنی رفتن خونشون ، باورتون نمیشه در عرض نیم ساعت  تو اینستا ، واتساپ استوری گذاشته ، پروفایلشم تو همهههههه ی برنامه های احتماعی اعم از ایتا، روبیکا، تلگرام ، واتساپ،  اینستا و......گذاشته که همه ببینن، عکس خودشو پسرداییمو گذاشته 

برا اینکه خودمو حرص بدم همرو چک کردم 😂

ینی قراره سوراخ بشم 😂😅😅😅 

پ ن : این تاپیک که بیشتر جنبه فان داشت ، کسی چیزی به دل نگیره ❤️

ایشالله همیشه به شادی و خوشی باشید 

گناه داره شاید تنها دلخوشیش همونه

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم)                            حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم         https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656              ‏مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که چیزی نمیگم میگم حداقل وقتی یکی چک نمیکنه دیگه بعشد نشینه بازخواست کنه ادمو

اره دیگه این حرکتش یکم رومخه

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم)                            حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم         https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656              ‏مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

الهییی😂

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

عزیزم

دلخوشیش هست

من مامانم چیزی برام میفرسته بعد ازم میپرسه دیدیش یا نه، گاهی یه چیزی میگه بعد من میگم چه جالب، بعد میگه مگه ویدیو ک فرستادمو ندیدی

امتحان میگیره رسما🤣🤣🤣