2777
2789
عنوان

طلاق راه حل مناسبیه برام

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 59 پست

مشکلاتت بزرگ نیست بخای با ی بچه جدا بشی 

طلاق واقعا اخرین گزینه است 

من بشدت عقیده دارم زن هست ک زندگی رو عمل میاره ببرش مشاوره اگر مشکل خیانت و اعتیاد ندارین هیچوقت طلاق نگیرین 

من بخاطر خیانت و اعتیاد دارم طلاق میگیرم 

وقتی پا توی این موقیعت میزاری میبینی مسیرش اونقدم کفک میکردی هموار نیست البته اگ برگردم عقب بازم انتخابم طلاقه چون با خیانت کنار نیومدم

عزیزدلم این مشکل میتونه حل بشه ببین شوهرت کجاها احساس کمبود میکنه اینکه پیش دوستاش میره تو شرایطی که ...

خیلی خستم.خیلی حرفای بدی بهم زده.خیلی اوقات حامی نبوده برام من هیچ جوره روش حساب نمیکنم خیلی اذیتم کرده خیلی بگم میشه کتاب

از بی عقلیشه

بی ذات نیست.بی عقل و نادونه 

خستم

من سقط کردم گذاشت رفت با دوستاش زنگش زدم بچه دوستش کنارش بود با پدرش

اون وقت من و بچم تو خونه با حال خراب

من چی بگم ب این خر

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک میکنه من هی سازش میکنم چون خانواده درستی ندارم اونم فک میکنه میمونم نمیرم پس عوض شدن و تغییرات در ...

با پولت برو خونه بگیر اما برای آینده نه طلاق اخلاق خوبش چی هست

و اینکه تو ازش بخواه بهش بگو نزار حرفی تو دلت بمونه

مشکلاتت بزرگ نیست بخای با ی بچه جدا بشی طلاق واقعا اخرین گزینه است من بشدت عقیده دارم زن هست ک زندگی ...

مرد خوبیه خیانت ازش ندیدم اعتیادم نداره.

مشکل رفیق بازیشه

هر پنج شنبه با دوستاش بیرون میرن تا ظهر جمعه

خب چ مرگم بود شوهر کنم بازم تنها باشم اون با دوستاش من تنها

چی خواستم هر سالم شاید لباس نخرم یا پر خرج باشم 

یکم توجه محبت مسئولیت پذیری

نابود شدم با این سقط 

این اقا رفت رفیق بازی

با پولت برو خونه بگیر اما برای آینده نه طلاق اخلاق خوبش چی هستو اینکه تو ازش بخواه بهش بگو نزار حرفی ...

چقد بگم .پنج شنبه ها میرن با دوستاش صبح یا ظهر جمعه میاد گشنه تشنه با حالت طلبکاری هر جمعه من و بچه تنهاییم هی تحمل هی تحمل 

من ادم نیستم جوون نیستم صد سالمه خستم بقران

چرا چیزای بیخودی.تو میدونی هر هفته پنج شنبه ها رفتن با دوستاش و من تنها بمونم ینی چی؟هر هفته برنامه ...

میدونی ک من حرفاتونمیفهمم ؟ میدونی من یکساله خونه پدرمم بخاطر همین دلایل دوتاهم بچه دارم ؟ میدونی منم زنم ؟  ولی من ایندتو زندگی کردم این تصمیم احساسیه و اشتباه 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

خیلی خستم.خیلی حرفای بدی بهم زده.خیلی اوقات حامی نبوده برام من هیچ جوره روش حساب نمیکنم خیلی اذیتم ک ...

راهشو بلد نیست با توجه به علایقش سعی کن جذبت بشه تا انگیزش برای باتو بودن بیشتر بشه

سه قدم تا پایان

مرد خوبیه خیانت ازش ندیدم اعتیادم نداره.مشکل رفیق بازیشههر پنج شنبه با دوستاش بیرون میرن تا ظهر جمعه ...

متولد ۷۲ ای عزیزم؟ 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

عزیزم بعد طلاق همه چی گل و بلبل نیست. اگه شرایط این رو داری ک خرج خونه ات بدی کرایه بدی بچه ات ساپو ...

فقط غصم بچمه.میگم چجوری همه جوره حمایت عاطفیش کنم .غصه مالی نمیخورم بالاخره قده ی سقف بالاسر هست‌ غصه امنیت خودم و بچم 

اینا معضلن برام

واگرنه بیکار نمیمونم ی کار ابرومند پیدا میکنم

چرا چیزای بیخودی.تو میدونی هر هفته پنج شنبه ها رفتن با دوستاش و من تنها بمونم ینی چی؟هر هفته برنامه ...

هقته ای یبار پنجشنبه ها مگه نمیره؟ این حتی ازنظر روانشناسی هم اشکالی نداره  توهم بادوستات برو  توهم واسه خودت خوش باش چرا وابستگی ایجادمیکنی و ضعف نشون میدی