2777
2789
عنوان

طلاق راه حل مناسبیه برام

773 بازدید | 59 پست

ی بچه دارم.و ی مقدار پول ک قده ی اپارتمان میشه.

مشکلات همسرم رفیق باز بی مسئولیت روحیه پیشرفت نداره.خستم.تازه سقطم کردم بشدت متنفر شدم از اونور دوسش دارم اذیتم کرده این مدت اصلا بهم توجه نکرده حساب کنین من ۴ روزه سقط کردم اقا رفت پیش دوستاش....ی بار ی بغل درست نکرده این مدت منو من هر روز و هر دقه برا سقطم گریه کردم و میکنم 

.میترسم طلاق بگیرم 

از خدا خواستم اگر قراره همسرم درست بشه بهم بچه بده و امر خوب نمیشه نده بهم

باردار شدم اما سقط شد خود ب خود 

نمیدونم ایا خدا فرصت دوباره بهم داده.تا راه زندگیم جدا کنم

حمایت خانواده ندارم کلا فک کنین خانواده ندارم

قده پول ی اپارتمان دارم همین کار هم ندارم بچم ۴ سالش

چ کنم.

اخلاق خوبم داره اما من خستم.

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرار نیس همه ی خصوصیات خوب رو داشته باشه ک 

اگ راه داره ب بزرگترات بگو بیان وساطت 

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

چون تازه سقط کردی افکارت طبیعیه به خودت زمان بده

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

طلاق راه حل نیست دوست عزیز

بهتره با هم صحبت کنید و مشکلاتتون رو حل کنید

شما یه بچه هم دارید و زندگی اون بچه هم در دستان شماست

سعی کنید رابطه تون رو با همسرتون خوب کنید تا بچه هم آسیب نبینه

لا طاعةَ لِمخلوق فی معصیةِ الخالق

بساز باهاش

طلاق واس کسی ک هیج حمایتی نداره سخته

حالا زندگی ماها هم گل و بلبل نیس

شوهر من 6 ساله ب قول خودت ی بغل درست حسابی نگرفته منو

ولی در کل مرد خوبیه

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

چون تازه سقط کردی افکارت طبیعیه به خودت زمان بده

حتی وقتی خونس همش تو اتاقه چ فرصتی و زمانی بدم.این سقط منو پوکوند

با بچه دار شدن یه مرد خوب نمیشه یعنی اصلا تضمینی نیست فقط اون بچه ی بیچاره رو هم درگیر مشکلات خودتون میکنید

مردیکه خوب باشه از اول خوبه وگرنه بیس هرکی هرچیه تا اخر همونه حالا یکم کمتر یا بیشتر.

کلا ناراحت شدم امروز همه هی تاپیک طلاق میزنن امیدوارم بهترین شرایط واستون رخ بده و بتونید زندگی شاد و سالمی داشته باشید

عزیزم یکم صبر کن باتوجه ب اینکه گفتید حمایت خانواده ندارید ممکنه بعدطلاق پشیمون شید و زندگیتون ازین ...

فک میکنه من هی سازش میکنم چون خانواده درستی ندارم اونم فک میکنه میمونم نمیرم پس عوض شدن و تغییرات در حد مینیموم هست