2777
2789

ما تو خانواده ی مادریم دایی بزرگم 

و تو خانواده ی پدریم یکی از عمو هام از همه پولدارتره.

خانواده ی مادرم و پدرم که اصالتا متعادل بودن نه خیلی پولدار و نه فقیر و متوسط بودن. 

ولی داییم و اون عموم با تلاش و زرنگ بازی و زحمت پولدار شدن و بچه هاشون از بچگی تو ناز و نعمت بودن. 

داییم و عموم و زن هاشون رفتارشون خوبه و عادین ولی بچه هاشون خیلی خودشونو میگیرن کلا ماها رو ادم حساب نمیکنن.

مثلا تو هیچ مهمونی نمیان.  اگرم تو عروسی و یا ختمی به زور بیان و ببینیمشون حتی بهمون سلام هم نمیدن.  تو اینستا فالوشون میکنی بک نمیدن.

در حالی که تو بچگی اینجوری نبودن ما کلی تو بچگی خاطره داشتیم با هم بزرگ شدیم نمیدونم چرا وقتی بزرگ شدیم همه چی یهویی اینجوری شد. ولی من و دخترخاله هام و بقیه ی دخترعموها و دخترداییای دیگه م با هم خوبیم. 

بچه های پولدارای فامیل شما هم اینجورین یا فقط برا ما اینطورین؟  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارههههه بچه هاشون خیلی چصی‌میان خودشونو گم کردن مام داریم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

عزیزم من فامیل اصلا فالو نمیکنم چه برسه به بک یعنی درخواست دیلیت میکنم عروسی هم نمیرم ختم نزدیکان اندازه عرض تسلیت ولی با همه مهربونم هرکس سلام کنه قطعا جواب میدم هرکس تماس بگیره هم پاسخگو هستم ربطی به وضعیت مالی نداره واقعا افکارم تغییر کرده وقتم پر شده حوصله حاشیه هم ندارم 

اره یه بار بهم گفت من ۴۰ تا آدم زیر دستم کارن تو عدیدی نیستی🙁مرتیکه حرومی

وای چه بد 🥺

به خدا ما هم یهو همه با هم غریبه شدیم. 

یه دختر داییم من ازش سه سال بزرگترم و تا همین پنج شیش سال پیش خیلی منو دوس داشت و منم خیلی دوسش داشتم و با هم گرم بودیم،  نمیدونم چرا یهویی اینجوری شدن،  الان همه ی حرفاشون یا نیش و کنایه ست یا به زور اصلا باهات حرف میزنن 

مال ما خوبن ما خودمونم طرف مامانم جزو بچه های پولدار تقریبن محسوب میشیم با اینک همرو تحویل میگیرم ول ...

اره من دوسته بچه پولدار دارم. 

که خیلی اخلاقش خوبه ولی نمیدونم اینا چرا اینجوری شدن