2777
2789
عنوان

بچهای خابگاهییی بیایددد

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 104 پست
هم اتاقی ،اسکیزوفرنی نصیبت نشه خوبه یادم اون تاپیک افتادم😂

چرا

چین‌مگه

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قبلا خوابگاهی بودم، بستگی داره هم اتاقی هات کی باشن، وسیله ام بستگی داره چند روز میخوای بمونی، لب ...

وای هزینه ها خریدشون بالاااس

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

امیدوارم امسال بهترینا واست اتفاق بیفته 🫠

قوربان شما 

فارق التحصیل شدم قدیما دوست داشتم برم خوابگاه

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم)                            حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم         https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656              ‏مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

وای هزینه ها خریدشون بالاااس

هزینه خرید که ندارن، از خونه ببر، لباس و تشت وظرف و... رو همه تو خونه دارن که 😂 بعدشم فکر نکن تو خوابگاه باید لباس خوشگل بپوشی، همه هرچی دلشون میخواد می‌پوشن راااحت😂

تا وقتی خدا رو دارم برنده ام✌️😎
۳ ساعت تا خونمون راهه تا الان روبالشتی پتو حوله دستی حوله حمام شامپو و لباس خریدم 😂

یه گروه بزنیم صحبت کنیم ، اگ‌کسی تل داشت بیاد 

ببینیم چیا بخریم چی کنیم