اره والا لیاقت ارشو نداشت ارش حتی بعده اون ازدواجم نمیکنه🥲
میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
افرین دقیقا بنظرم ارش تین وسط سوخت شدچون کل زندکیشو صرف بزرگکردن ازاده کرد ولی کیمیاخوش وخرم شوهرکر ...
اره من دلم برای ارش سوخت واقعا کارش اونقدی نبود که کیمیا طلاق بگیره .نامردی کرد در حقش
بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست
نخیر چون آرام از کارهای پدرش حبرداشت اما هیچی نگفت تازا هیچی که نگفت هیچی یه جاهایی هم برای کمک بهش ...
اگه خبر داشت چرا اونجایی که مشفق گفت این آدم به زن و بچه خودش هم رحم نمیکنه اونا را توخرمشهر نگه داشت طلاها را تحویل داد آرش گفت شما از کجا میدونی مشفق گفت من از خیلی چیزها خبر دارم
سر قضیه زمین ها که آرش به پدر گیمیا گفته بود پیگیر بشه
بله اما از اون طرفم خیلی حدیث وآیه داریم که باید آدم با هم کفوس استفاده کنیم.
این حدیثی که شما گفتی درمورد ازدواج در مورد طلاق که نیست تو هیج حدیثی پیدا نمیکنی که از طلاق خوب بگن از نظر خدا و ائمه طلاق خوب نیست و منفورترین حلال خداست
[QUOTE=362521242]این حدیثی که شما گفتی درمورد ازدواج در مورد طلاق که نیست تو هیج حدیثی پیدا نمیکنی که از طلاق خوب بگن ...[/QUOTEبله خب ولی منم نگفتمدر مورد طلاقه اما مفهومش همین میشه که پس نباید باکسی همکفوت هست ازدواج کنیبعدشم آدم یک بار دوبار میبخشه قرار نیست که ناهمیشه ببخشه.
اگه خبر داشت چرا اونجایی که مشفق گفت این آدم به زن و بچه خودش هم رحم نمیکنه اونا را توخرمشهر نگه داش ...
مثل اینه یادتون رفته که آرش به خاطر پدرش رفت ش باخانواده کینیا ت خرمشهر دنبالحموله مس خبرداده بعد ازپدرکیمیا پیگیری زمینها را کروپسش ن بگیره بعدمآرش خان به خاطر پدرش با اون کمیته ای الکی زدوبند گرد که پاپوش برای اون یارو درست کردند والای زمین ا ازش گرفتند بعدم یادتون رفته بیچاره ما ر محبوبه با اون ین وسال لجه بعل چند ساعت به خاطر درکع آرش که ار آدمای باباش به اسم مامور فرستاده بود یراع ا نا سرپا وایستاده بود.