2777
2789
عنوان

یکی بیاد یه چی بهم بگه آروم بشم

350 بازدید | 26 پست

یه چی بگین بهم انقد استرس نداشته باشم 

فردا امتحان دارم هیچی نتونستم بخونم و امتحان مهمیه  

و همین فردا هم مامانم میاد جلسه کارنامه ماهانمو بگیره نمراتمو میدونم بد نشده ولی نسبت به پارسال افت داشتم خانوادمم توقعشون بالاست  

جدا از اینا حس میکنم فردا اتفاقات بد دیگه ای هم برام میوفته 

یه چیزی بهم بگین که باور کنم فردا میگذره :) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی میگذره تا به این نتیجه برسین که این چیزا کوچیکترین اهمیتی تو زندگیتون نداره و بعدها دلتون برا این دغدغه های کوچیک تنگ میشه

برا ما گذشت و برای شما هم میگذره مثل برق و باد

به درخواست خودم از نی نی یار، تعلیق حساب کاربری کردم.

امتحان چیه؟

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

این‌امتحانا میان میرن 

فردا هم میگذره 

این استرس هم میره

ولی سال بعد همین موقعه با خودت میگی چقدر دیوونه بودم غصه یه امتحان رو خوردم

دارم فک میکنم‌به ۶ سال راهنمایی و دبیرستان کاش هیچ وقت نمیخوندم

عزیزم استرس نداشته باش نگران نباش به خودت اطمینان داشته باش که بهترینا برات اتفاق میوفته به خودت حس بد نده اینا همه گذراست منم وقتی دهم بودم زار میزدم مامانمم سخت گیییررر البته هنوزم هست ولی خب همیشه بگو من تلاشمو کردم مطمئنم بهترینا برام اتفاق میوفته خدا همیشه حواسش بهت هست نگران نباش زندگی و سخت نگیر سخت می‌گیرد جهان بر مردمان سخت کوش🩷