من خیلی بچم دلم میخواد شوهرم برام کادو بخره بدون اینکه من بدونم یه تیکه طلا با گل سر یا لباس شال اینا بنظرتون چرا نمیخره امیدوارم روز زن برام بخره یه جیزی پارسال اولین سالی بود که زنش بودم نخرید دستش خالی بود و الان بدتر از پارسال خالیترع
یادش بده قانع نباش یعنی چی نداره،عادتش بده که هرجور عادت کنه تا آخرش هنونطوری پیش میره،من نمیگم اخلاق شوهرم بیسته ولی مناسبتا همیشه کیک و کادو میگیره حتی اگه قهر باشیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره واقعا منم یهو یادم افتاد هفتا پیش اینا بود تو ماشین گف این اسپری برا تو خریدم 🤣🤣 ولی میدونی دل ...
عزیزم بلاخره وقت گذاشته کادو خریده .منم بیشتر کادو هایی که همسرم میخره دوست ندارم اما نمیزارم متوجه بشه مثلا دو روز پیش دو تا لاک سفید و مشکی خرید بعد تو دلم گفت اخه سفید بعد که زدم رو ناخنم دیدم نمازی نیست تو دلم گفتم تو روحت میدونی رو غسل حساسم اینو خریدی
نرفتم دیدن جاریم میخواستیم امشب بریم قهر کردم. گفتم خودت برو. خیلی ناراحتم اخه برادرشوهرم اصلا به بچه هام و من محل نمیده چون چندین سال بود بچه نداشت یک بار بچه های منو بغل نکرد که زنش ناراحت نشه. نه که بچه دار نمیشدن. برادرشوهرم از اول میگفت من از بچه ها بدم میاد بچه نمیخوام ولی زنش اصرار میکرد از ما حسودی میکرد برای همین پسر بزرگم کلاس هشت یکبار نه کادو نه بوس هیچی از عمو ندیده حتی تا حالا خونشو ندیدیم یک بار یه ساله بوده رفتیم خونش بعد شوهر من. وقتی زنش زایید کارشو تعطیل کرد رفتیم بیمارستان گل خرید من که زایمان کردم برام گل نخرید ادم چقدر باید پست باشه خدایی
به خدا برای جاریم کاچی پختم فرستادم یک زنگ نزد تشکر کنه. مادرشوهرم به شوهرم گفته بود چقدر خوشمزه بود. ولی اونا به روشون نیاوردن. بعد این شوهر به خاطر اونا با من چه میکنه