2777
2789
عنوان

دلم میخواد شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1627 بازدید | 63 پست
همین اول زندگی بزار یه چی بهت بگمباید به شوهرت یاد بدیمثلا بگو روز زن برام طلا بخراگر پول نداره از ا ...

کم مونده گریه کنمممممممم یکی دوبار گل خرید گفتم من بیشتر دلم میخاد یه چیزی بخری استفاده کنم تا گل

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر من ۲۳ سالش بود و از همون اول روز زن تولد و ... همیشه خدا یه دعوا مینداخت که چیزی نخره اینا تو خ ...

واقعا؟ من از نامزدم جدا شدم ولی اون خیلی اتفاقا کادو و اینا میخرید…واس تولدم همیشه کادو طلا اینا میخرید یا میبرد رستوران ولی اخلاق به شدت گهی داشت و به شدت عصبی و بددهن و وابسته مادرش بود. واسه اینه حس میکنم اگه اخلاقش خوبه مهربونه و دوستت داره کادو نخره هم مشکلی پیش نمیاد…

چون بچه ای کادو میخوای؟

اگر بچه ای چرا ازدواج کردی

بعدشم کادو رو همه دوست دارن بخصوص از شوهر بچه و بزرگ نداره شما ۹۰ سالتم بشه واست کادو بخره خوشحال میشی و دلت میخواد بهت برسه

همین اول زندگی بزار یه چی بهت بگمباید به شوهرت یاد بدیمثلا بگو روز زن برام طلا بخراگر پول نداره از ا ...

دقیقا حرفایی که خاستم بگم شما زدی 

اینجوری دیگه براش عادی میشه می‌دونه برا زنش باید خرج کنه اگه اینجوری نشه عادت می‌کنه به خرج نکردن و کادو خریدن دیگه تا آخر عمرش باید با این اخلاقش بسازه

منم شوهرم بلد نبود من کم کم بهش یاد دادم که برام گاهی گلی چیزی بگیره

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
مرد از ۳۰ سال به بعد دیگه شور و هیجان عاطفی نداره ذهنش ساختار یافته شده دیگه فکر دنماشین و کار و خون ...

به نظرم اینطور نیست هرکسی یه شخصیتی داره شوهر من ۴۵ سالشه بیست ساله ازدواج کردیم از اول همیشه کادو میخرید الانم همونه حتی بعضی سالها که پول نداشت یه چیز کوچیک میخرید 

برا شماها میگیره ینی؟

۵ ساله دارم میگمو نمیگیره یبار بهش پول دادم و گفتم برو برا تولدم کادو بگیر پولو برداشت برا خودش برا من کوفتم نخرید یبار ب زور مجبورش کردم لباسی ک واجب بود برام بخره رو ب عنوان کادو تولدم بخره انگار باباشو کشته بودم تو همون پاساژ باهام دعوا کرد ... یعنی میشه ی روز خدا طلاقم رو از این مرد بگیره

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

ببین دنبال این نباش طلابخره باکادوهای گرون قیمت اگ اینطورباشه اونم ازت توقع داره ساعت اپل براش بخری یاگوشی آیفون این ک نشدخوشبختی مهم نیتشه اون میتونه روز زن تورو بیرون ببره حتی باشام و ی گل خوشحالت کنه مهم تعهدی ک بهت داشته باشه قلبابخادت وگرنه داریم از اون مردای ک طلامیخرن از اونورم خیانت میکنن ک زنشون متوجه خیانتشون نشه

برا شماها میگیره ینی؟

نه عزیزم من نزدیک 17ساله زنش هست چندین بار بهش به صورتحساب مختلف گفتم دوست دارم میای یک چیزی بگیری برام دلم شاد بشه ولی میگه من عجله ای میام کار دارم وقت نکردم نمیرسم از این حرفا. دیروز دلم شکست ازش اخرین بار دعوا کردم گفتم به یک شرط میبخشمت هر وقت اومدی یک چیزی برلم گرفته باشی دیگه بی محلی کرد و گفت وقت نکردم جاریم تازه زایمان کرده دیشب گفتم بریم کادو بخریم بریم دیدنش گفت خودم رفتم سکه خریدم براش. منم قهر کردم گفتم چطور این همه من گفتم برام چی بخر میگفتی نمیرسم چطور این یادت بود؟ بچم بردیم دکتر سه روز گذشته داروهاش نگرفته بود همش میگه پولم تموم شده این ماه ندارم بعد برای زن داشش سکه 2500خریده خیلی ازش بدم اومد گفتم بهش میگه گفتم طلا گرون میشه زودتر بگیرم